2 sene önce nihatın kazandığı survivorda begüm yarışıyordu erkeklerleSonunu getirememişler maalesef.
Evet ama ben şimdiye kadar hiçbir Survivor'da kızlarla erkeklerin parkur oyunlarında karşılıklı yarıştıklarını hatırlamıyorum.![]()
2 sene önce nihatın kazandığı survivorda begüm yarışıyordu erkeklerleSonunu getirememişler maalesef.
Evet ama ben şimdiye kadar hiçbir Survivor'da kızlarla erkeklerin parkur oyunlarında karşılıklı yarıştıklarını hatırlamıyorum.![]()
çok komik olurduHayal bile edemiyorum.![]()
Ne bilim aga tam hatırlayamadım şimdi parkur oyunumuydu o emin misin denge oyunu falandır belki2 sene önce nihatın kazandığı survivorda begüm yarışıyordu erkeklerle![]()
Ne de güzel olurduçok komik olurdubizim ittifakımız karşısında sokak sanati kudururdu , çekip giderdi herhalde konudan
![]()
Seneye artıkNe bilim aga tam hatırlayamadım şimdi parkur oyunumuydu o emin misin denge oyunu falandır belki
Ne de güzel olurduZaten finalleri var sık giremiyor bu aralar.
![]()
evet aga hatta begüm sakatlanmıştıNe bilim aga tam hatırlayamadım şimdi parkur oyunumuydu o emin misin denge oyunu falandır belki
Ne de güzel olurduZaten finalleri var sık giremiyor bu aralar.
![]()
İzledim o Survivor'ı ama hatırlayamadım normaldir.evet aga hatta begüm sakatlanmıştı![]()
aga bizim fikirlerimiz hep aynı galiba benimde o survivorda adamım anıldı nihatı da seviyordumİzledim o Survivor'ı ama hatırlayamadım normaldir.Adamım Anıl'dı o Survivor'da ama Nihat kazandı onu da severdim.
![]()
Aynı kafadayız demek ki işte ne güzel.aga bizim fikirlerimiz hep aynı galiba benimde o survivorda adamım anıldı nihatı da seviyordum![]()
iyi gecelerAynı kafadayız demek ki işte ne güzel.Aga ben yatayim artık ya uykum geldi baya iyi geceler yarın görüşürüz.
![]()
ÜZÜL O ZAMANTurabi şampiyon olamazsa çok üzülürüm![]()
Şampiyon olacak bugüne kadar kimi tutsam şampiyon oldu İnşallah bu senede Turabi şampiyon olacakÜZÜL O ZAMAN![]()
olabilir serenayıda elemiş olabilir ama şu var tolga serenayı elemedi yalan olan sms oydu bu gerçek
gs lisin ama bu sene FENERBAHÇE şampiyon olduŞampiyon olacak bugüne kadar kimi tutsam şampiyon oldu İnşallah bu senede Turabi şampiyon olacak![]()
gs lisin ama bu sene FENERBAHÇE şampiyon olduŞampiyon olacak bugüne kadar kimi tutsam şampiyon oldu İnşallah bu senede Turabi şampiyon olacak![]()
Survivorda tuttuklarım şampiyon oldugs lisin ama bu sene FENERBAHÇE şampiyon oldudemek ki her zaman tuttukların şampiyon olmıyormuş
![]()
Survivorda tuttuklarım şampiyon oldu
sen keramet sahibi misin?![]()
Turabi her türlü yenerHadi Merve yen şu Turabiyi oyunlarda.![]()
Ne zaman bitiyo senin finaller ?Off bitiyor demek.Tamda Finallerim çok yoğun olduğu hafta 6 gün olmuş.
Merve Turabi'ye karşı.![]()