Muhteşem Yüzyıl 139. Bölüm (Final) Yorumları

Bence 00.20 de reklama gircek? :)
bu arada kaçta başladı yeni bölüm ? :)

Seneye mumla arayacalar bu reytingleri mecbur. :kiki:

Yada her zamanki gibi armut piş ekrana düş. Bkz; acun, karagül dedikoduları, beni unutma vs :kiki:

1 yüzyıla 1000 yüzyıl sığdıran, padişahların padişahı Sultan Süleyman ebediyete intikal etti..
[HASHTAG]#RIPSuluman[/HASHTAG]

Yeni padişah Sarı Selim..

Ahan da geberdi valla geberdi evlat katili hain. :oley: :oley: Cehennemin dibinde yanacaksın inşallah rezil bencil padişah. :oley: :oley: Böyle gözün açık gidersin işte hadi güle güle. :Z :Z

Mustafa'mın intikamı alındı tutmayın beni göbecikleri attırmam lazım. :Z :Z :Z :Z

[HASHTAG]#evlatkatilihainsuleyman[/HASHTAG]

san mı soracaklar melun .ss bu öbgz gibi herkesm utlu diye fian lyapılan bir idzi değil :A
Öbgzk de bilirdi klişe ölül dolu finali. Ama gezi olaylar vs sıradında gayet iyi işlenmiş repliklerinden edebiyat akan bi final izlendi. Ve kimsenin yapamadığı son yaptı. Ve reyting için 12 leri aşma derdine de girmedi. :)

san mı soracaklar melun .ss bu öbgz gibi herkesm utlu diye fian lyapılan bir idzi değil :A
Öbgzk de bilirdi klişe ölül dolu finali. Ama gezi olaylar vs sıradında gayet iyi işlenmiş repliklerinden edebiyat akan bi final izlendi. Ve kimsenin yapamadığı son yaptı. Ve reyting için 12 leri aşma derdine de girmedi. :)
reyting için 12 aşılmıyor my her önemli bölüm 12 den sonra biter bilmiyorsan öğren:X

Ahan da geberdi valla geberdi evlat katili hain. :oley: :oley: Cehennemin dibinde yanacaksın inşallah rezil bencil padişah. :oley: :oley: Böyle gözün açık gidersin işte hadi güle güle. :Z :Z

Mustafa'mın intikamı alındı tutmayın beni göbecikleri attırmam lazım. :Z :Z :Z :Z

[HASHTAG]#evlatkatilihainsuleyman[/HASHTAG]​
Sevince for 😱

Amma ve lakin taht şu ayyaş Selim'e kaldı yanarım ona yanarım koskoca Osmanlı kimler kalmış be yazık.. :)