- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ebru gündeşin şarkısı gibi oldu
Hem sempatik hem yakışıklı
Doğrusu çok mert bir delikanlı
Bir gülüşüyle kalbimi çaldı
ebru gündeşin şarkısı gibi oldu
Abi şampiyon Gökhan olmazsa kimin olmasını istersinebru gündeşin şarkısı gibi oldu
Hem sempatik hem yakışıklı
Doğrusu çok mert bir delikanlı
Bir gülüşüyle kalbimi çaldı![]()
hiçbirinin gökhan haricinde kimsenin hak ettiğini düşünmüyorumAbi şampiyon Gökhan olmazsa kimin olmasını istersin![]()
Turabi Ahmeti eziyor abihiçbirinin gökhan haricinde kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum
ahmet dursun son zamanlar da performans olarak hepsinden iyi ama onun da karakter sorunu yaşadığını düşünüyorum
aynen gökhan herşeyiyle hakediyorhiçbirinin gökhan haricinde kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum
ahmet dursun son zamanlar da performans olarak hepsinden iyi ama onun da karakter sorunu yaşadığını düşünüyorum
ahmet 10 yaş büyük turabiden ve futbolu bırakalı 3 sene olmuş hala çoğu oyunda turabiden daha iyiTurabi Ahmeti eziyor abi![]()
Turabi 32 galibiyetahmet 10 yaş büyük turabiden ve futbolu bırakalı 3 sene olmuş hala çoğu oyunda turabiden daha iyi
ben son zamanlar da demek istedim başlarda ahmet kazması hiçbir oyunu alamıyordu zatenTurabi 32 galibiyet
Ahmet 23 galibiyet
Turabi 31 galibiyet
Gökhan 25 galibiyet![]()
Bir zaman toparlandı ama bu hafta Turabi onu gömdü tekrarben son zamanlar da demek istedim başlarda ahmet kazması hiçbir oyunu alamıyordu zaten
gömdü derken!!! mezarcı mı? turabiBir zaman toparlandı ama bu hafta Turabi onu gömdü tekrar![]()
Oyunlarda fark attı anlamındagömdü derken!!! mezarcı mı? turabi![]()
cumartesi biraz attı ama pazar pazartesi atışlarda yendi ahmeti fark atmadıCumartesi pazar pazartesi![]()
Cumartesi full fark attı pazar günü ödül oyununda da fark attı hele dokunulmazlıkta AHmet kuzu gibi bakıyordu ordada Turabi fark attı onacumartesi biraz attı ama pazar pazartesi atışlarda yendi ahmeti fark atmadı![]()
saçmalama melun pazar ödül oyununda asıl ahmet fark attı hatırlamıyormusun turabi 2 kere atışla yendi sadece dokunulmazlık zaten parkur değil nasıl fark atacak pazartesi de 1 kere atışla ynedi yineCumartesi full fark attı pazar günü ödül oyununda da fark attı hele dokunulmazlıkta AHmet kuzu gibi bakıyordu ordada Turabi fark attı ona![]()