Karadayı 74. Bölüm Yorumları

Ayten estetikli guzel) Songul ve feride guzeller ) Berguzar guzel hatun onu yakindan gorenlerde bunu soyluyorlar

tabii zevkler tartisilmaz)

Feride ve Mahir hakkinda yorumlar twitterde okuyorum

en begendiklerim su an

Berguzar Korelin guzelligi tartisilmaz nadir seylerden

Kenan yillanmis sarap gibi

Berguzar Kenan tv tarihin en guzel cifti

Mehmet Saime pek guvenmiyorum (

Reklam düzenimiz değişmiş @sürgünüm

ayten mi güzel 😱😱 yok deve naptın usta sen ya :D songül süper onun dışında yok güzel orhanın manitası çıkmadıysa o da çok süperdi diğerlerinde iş yok
feridenin güzel olduğuna da kesinlikle katılmıyorum
Songül neyse dedim de Orhan'ın sevgilisinde orda dur işte :F İlknur bile daha güzeldir onun gibi giyinse kuşansa:F

ayten mi güzel 😱😱 yok deve naptın usta sen ya :D songül süper onun dışında yok güzel orhanın manitası çıkmadıysa o da çok süperdi diğerlerinde iş yok
feridenin güzel olduğuna da kesinlikle katılmıyorum
Songül iyide Orhan'ınki fazla erkeksi bence.Feride konusunda bende katılıyorum.Ayten'de güzel değilde hoş diyebiliriz.Boyunun çok kısa olmasıda dezavantaj.

Nilay resimlerde guzel ama dizide pek guzel degil

atv su reklamlarla oldurecek bizi

Ayten estetikli guzel) Songul ve feride guzeller ) Berguzar guzel hatun onu yakindan gorenlerde bunu soyluyorlar

tabii zevkler tartisilmaz)

Feride ve Mahir hakkinda yorumlar twitterde okuyorum

en begendiklerim su an

Berguzar Korelin guzelligi tartisilmaz nadir seylerden

Kenan yillanmis sarap gibi

Berguzar Kenan tv tarihin en guzel cifti

Mehmet Saime pek guvenmiyorum (
Gizem kardeş sen alıntı yapamıyormusun? Bir sorun mu var.:)

dizinin en güzel 2 kızı 1.songül 2.de orhanın manitası
ikiside ferideye 100 basar rahatlıkla :D
Yook laa :F Feride 1.koltugunda oturyor onlar kendi çapinda koltuk kapmaca oynamaya devam ediyorlar dicem ama senin orhanın ki kayıp dizi:A

Reklam düzeni degismis. Sanirim 1 saat reklamsiz gidecek. :D
24:30'da bitecek dizimiz:X Acun dün gece o saatte bitmiş bu akşam bizde öyle biteriz Acun'da:X

Songül iyide Orhan'ınki fazla erkeksi bence.Feride konusunda bende katılıyorum.Ayten'de güzel değilde hoş diyebiliriz.Boyunun çok kısa olmasıda dezavantaj.
bence çok güzel kız
ayten hiçbişekilde güzel değil zaten tartışmam bile :D
feride de aynı şekil

Yook laa :F Feride 1.koltugunda oturyor onlar kendi çapinda koltuk kapmaca oynamaya devam ediyorlar dicem ama senin orhanın ki kayıp dizi:A

24:30'da bitecek dizimiz:X Acun dün gece o saatte bitmiş bu akşam bizde öyle biteriz Acun'da:X
ferideye güzel diyorsan kız görmemişsin dicemde görmüşsündür heralde şuan dışarı çıksan bile ferideden güzel onlarca kız görebilirsin :D ama songül süper :D

Karadayı'nın reklam arasında Kara Para Aşk'ın fragmanının güzelliği.:)