Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,754
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 11.sezonun da sonuna geldik.Bu sefer Vadi çok farklı geliyor ! Abdülhey ölecek mi ? Cahit deşifre mi olacak ? Tapınakçıların toplantısında neler olacak ? Yüce majeste kim ? Tüm bu soruların cevabı sezon finalinde aklımızı kurcalayacak.Nefeslerinizi kesip izleyin.Sezon Finali Fragmanı çıktı !

Facebook:

Çıkınca eklenecektir..

Son düzenleme:
Diğer bölümlere oranla çok farklı bir fragman olmuş. Bu da demek oluyor ki; çok farklı ve çok iyi bir sezon finali bölümü olacak. Hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. :)

offffffffff en sevdiğim müziklerden aylardır çalmasını bekliyordum aman Allah ım süper :D

çd ne çabuk açtın ya bende takipteydim son 30 dakkadır konu da hazırdı arkadaş helal olsun :d

müzik süper ya off :D

abdülü vuruyor ölmeyecek heralde düşünmek bile istemiyorum koskoca Abdülhey Cahit'in elinde ölecek değil ya

Allahım fragmana bak offffff :D Cahitin Abdülheye sıktığı sahne hayal. Pusat Şurupun ya da Şamilin mezarına gitmiş. Cahit patlatıyor kendini. Tapınakçılar Karahanlıyı öldürdükleri gibi bu kez Baron Vahap Kuzuzadeyi hallediyorlar. GELL PERŞEMBE GELL..

offffffffff en sevdiğim müziklerden aylardır çalmasını bekliyordum aman Allah ım süper :D

çd ne çabuk açtın ya bende takipteydim son 30 dakkadır konu da hazırdı arkadaş helal olsun :d

müzik süper ya off :D
Aga zaten benim de konu hazırdı da ben Vadi forumuna baktım adam 45 geçe çıkacak yazmış bende baktım saate 44 geçiyor tıkladım çıkmış :D Eyvallah :D

@-KADİR- aga dediğimizi yaptılar hele Şükür :D Ya Cendere ya da İstanbul Mix olsun demiştik Cendere olmuş :D

ohh şimdi rahatladım o sahne hayal :D Abdülhey ölmüyor
@XanTier son sahne acayip bomba olacak geçen sene ki gibi frgmanda vermemişler büyük süpriz bizi bekliyor
polat ortalıkta gözükmüyor ama sahalara dönecek süprizi bölüm içinde yaşayacaz

cenderenin en sevdiğim en coşturan versiyonlarından biri bana deseler 1000 vadi müziğinin içinde birini fragmana koy bunu koyardım heralde on numara :D

ohh şimdi rahatladım o sahne hayal :D Abdülhey ölmüyor
@XanTier son sahne acayip bomba olacak geçen sene ki gibi frgmanda vermemişler büyük süpriz bizi bekliyor
polat ortalıkta gözükmüyor ama sahalara dönecek süprizi bölüm içinde yaşayacaz
Hatırlatma şu saçmalığı. Hangi mantıkla yapıyolardıysa şunu ya. Son sahneyi niye koyarki insan? :(

Abi kusura bakma ya etiket listesi yok elimde olsa etiketlicem

@takas aga etiket listesini atabilir misin ?
@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Hafız @papuleoo @SuskunFelon @mrt-06 @Bully @yatutarsa @kvp-medya @-KADİR-

Hatırlatma şu saçmalığı. Hangi mantıkla yapıyolardıysa şunu ya. Son sahneyi niye koyarki insan? :(
bölüm izlensin diye :D
yav ben hiçbişey anlamadım kimi gömüyoalr ne oluyor gerçekten bişey anlamadım anlayan anlatasın :D esrarengiz bir fragman

Kurtlar Vadisi kadar sezon finallerini bomba yapabilen başka bir dizi örneği yok müthiş yapıyo adamlar bu işi helal olsun

@-KADİR- @legolas9900 nerdesiniz aga fragman çıktı kayboldunuz :D

fragman çıkmadan herkes burdaydı fragman çıkınca kimse kalmadı ilginç :D

Son düzenleme:
FragmanI pek begenmedim cok karI§Ik oha buda mI olur diyecegimiz bißey göremedim