Kadın Eli Değince 2.Bölüm Yeni

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 11 84.6%
  • 9

Oy: 2 15.4%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
jj3mvg-jpg.36851

herkesten özür diliyorum 19:00 yayınlanıcaktı 20:00 geçikti kusuruma bakmayın :bhr::bhr::bhr:

Oyuncular
Çiğdem:erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve çok iddalı bir bayandır
Bay becerikli: doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur

Konusu: Bay becerikli 10 meslek gurubunda zorlu görevler vericek çiğdeme çiğdem bunların hepsini tek tek başarırsa bay beceriklinin güçlerini alıcak eğer 1 görev bile başaramazsa çiğdemin konuşma yürüme özelliğine kadar tüm yeteneklerini bay becerekli elinden alıcakk

luletasina-kadin-eli-degince-IHA-20131105AW000405-2-t.jpg

sabah olmuş ve çiğdem uyumaktadır yan döner ve tam gözünü açar açmaz bay becerikli üst kısmı çıplak ve altında şort odaya ışınlanır çiğdemle göz göze gelirler bay becerikli günaydınnn derken çiğdem oklavayı kafasına geçirir
bay becerikli:yine nerenden çıkardın sen onu
çiğdem: öyle sapık gibi gözümün önüne dikilirsen öyle olur tabi ne bu hal
bay becerikli:sana yeni görevini görsel olarak sunucam rocky balboa müziğini açar ve kum torbası koyulur tam yumruk atıcakken şortu düşer aa pardon diyip banyoya kaçar çiğdem kahkahaya boğulur
bay becerikli banyodan seslenir şimdiki görevin boks maçına çıkıcaksın hemde 100 kilo, 1 metre boyunda zenci erkek onunla boks maçı yapıp görevinde kazanmak bay becerikli bu sefer kahkaha atar
çiğdem gözünü yumar off diyerek başını yastığa gömer

çiğdem kendini spor salonunda bulur 100 yaşlarında yaşlı bir kadın çiğdemin yanına gelir
çiğdem:aaa ne işin var burda teyzeciğim şu ayı gibi adamların biri üstüne falan düşer can verirsin
allah korusun
teyze:yakın gözlüğünü takar çiğdemi görmek için ve seni terbiyesiz sen antrenörünle böyle konuşmaya utanmıyormusun
çiğdem:antrenörümlemi ayol beni görmek için gözlük takıyorsun sahada ne görüceksinde bana taktik vericeksin
teyze:örgü şişini çıkarıp çiğdeme verir al bunu kızım rakibinin poposuna batır sokkk kabız eşşek gibi kıvransın dursun
o sırada çiğdemin dövüşüceği 1 metre boyunda 100 kilo olan zenci boksor gelir o yürüdükçe adım attıkça teyze olduğu yerde zıplamaya baslar çiğdemde onu tutmaya çalısır teyze hemen şişini çiğdemden alır ver kızım şunu beye kazak örücem bu şiş girmez bunun poposuna kırılır falan

zenci boksor çiğdeme bakıp gülmeye başlar ve antramen başlar
boksor çok ağır bir halter alır kaldırır ve tek eliyle aşağıya yukarıya idirip kaldırır gülerek çiğdeme sıra sende
derken rocky balboa müziği eşliğinde çiğdemi bir oklavanın 2 ucuna hamur topları yapıştırıp oklavayı yukarı aşşağı kaldırıp indirdiğini görür tek elle yaparak bunu çiğdem diğer eliyle öpücük yapıp boksore üfler
çok sinirlenen boksor kendini dışarıya atar ve çamurlu zorlu yollarda koşu yapmaya başalr o kostukça çevresindeki ağaçlar kökünden çıkıcak gibi hafif zıplayıp yerine oturur tekrar boksor tam koşuyu bitirirken birde bakarki çiğdem kondisyon bisikletine binmiş rocky balboa müzliği eşliğinde bisikleti çevirirken ballı sütünü içip muz yiyor o sırada muz kapuğunuda boksorun önünne atınca boksor düşer düşmez yerin dibine geçiyor bu sefer boksor spor salonunda görünür ve ağır bir kum torpasında gösteri yapmaya başlar hemde çıplak elle oda ne bir bakarkı çiğdeme çiğdem hamurdan torba yapmış kum torbaıs şeklinde hamurdan bir şekil ve çıplak elle boksore göz kırparak hamuru yumrukluyor
artık iyice sinirlenen boksor top güllerini alıp 2 tane 2 eliyle tutup kaldırıp indirip çiğdemin olduğu duvara atıp yıkar bir bakar çiğdemde koca kcoa hamur toplarını indiip kaldırıyor hatta onalrla hareket yapıyor ve ileriye doğru atıyor patır patır boksorun başına düşüyor hamur topları

ve boks başlar zenci boksor çiğdeme önce sen saldır der
çiğdem ilk saldırısını saç yolma olarak belirler byacı merdiveni alıp tırmanıp boksorun kafasına ulaşır ve
saçını çekmeye çalısır gözlerini yumup aa neden saç gelmiyor elime birde bakar adam kell bir şaplak
şaplatır çiğdem kel kafaya iner ve tırmalama saldırısını gerçekleştirir boks eldivenlerini çıkarıp boksorun
arkasına geçer braz eğilmesini söyler ve tırnaklarını sırtına geçirip tırmalamar boksor braz aşşağıya
braz yukarıya diyerek masaj havasında olduğunu gösterir ve keyfi yerindedir
çiğdem: aaa napsam olmuyor buldum popoyu ısırıcam özel saldırım boksorun poposuna tokat atıp
baksana temiz değilmi boksor napcıaksın diyince çiğdem ısırıcamda birde baksana içi boş değilmi
yok şimdi doluysa falan sakıncalı olabilir ısırmam çiğdem vazgeçer aman neyse bu saldırımı başlamadan
bitireyim son saldırım oklavasını çıkarır merdineve çıkıp kafasına geçirir geçirmez oklava 2 ye ayrılır
çiğdem ağlamaya başlar duygusal bir müzik çalınır oklavayı tabut gibi birşye koyar ve hocası teyzede
irmik helvası kavurmaya baslar çiğdem ahhh ahh ne hamurlar açıyorduk birlikte ne kafalara geçirmiştik
birden cenaze töreni gibi bir hal alır ortam çiğdemin sadırıları biter ve maça dönülür
boksor dişlerini birbirini vura vur çiğdemin üstüne gelir 2 elini açıp aşşağıya eğilerek üstüne kapanmaya
çalışırken çiğdem gözlerini yumar ve ayy diyerek geriye gerilir ve sahanın iplerinden istemeyerek güç alarak yukarı hamle yapar boksore kafayı yapıştırır ortam sessiz olur çiğdem gözünü açar ve bkarkı boksor yerde
yatıyor noldu derken bay becerikli orada ortaya çıkıp boksore su serper hadi canikom hadi koca bebeğim diye suni teneffüs yapmaya başlar tabi bay becerikliyi sadece çiğdem görüyordur boksor uyanır çiğdem yanına gelip al bakalım der boksor:anlamadım çiğdem:alnın morarmış cnm makyajla kapatayım hadi
boksor kendini yukarı aşşağıya zıplayarak çocuk gibi ağlayıp zırlamaya başlar artnerüne dönüp bana kızz
dedi bana kızz dedi ıngaaaaaa diye ağlamaya başlar göz yaşları oakdar iri gelirki çiğdem şemşiye açar
çekiliyorum oynamıyorum banane der boksor brakır maçı çiğdem ne olduğunu anlamadan kazanır

bay becerikli çiğdemin yanına gelip hile yaptın diye söylerken teyze gelip poposuna şişi batırır kızcağıza bağırmayı utanmıyormusun ucube kılıklı şeyy neye benzediğide belli değil ayoool
bay becerikli:sen beni görebiliyormusun
teyze:ne sandın kuzum teyzeler herşeyi görür şişi bay beceriklinin poposuna batıra batıra onu kovalar

çiğdem kahkaha atarken mutlu bir tebessüm oluşur yüzünden

2.bölüm sonnn

@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila
@sürgünüm

Son düzenleme:
Muthis olmus lo.Tam seni hayal ettigim sekilde 😉

Çizgi filim gibi olmuş. Çizgi filim olacaksa çocuklar çok guler