O süper ödülmüş çok duygusal olucakYalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymış
O süper ödülmüş çok duygusal olucakYalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymış
Bu zaten fragmandan belli
Yok artık 😱Ahmet'le Merve arasında bir şey olduğu anlamını çıkarıyoruz.![]()
Aynen ya ama Ahmet'in ayağı kırılmıyormuş büyük ihtimal o süper haber işte.O süper ödülmüş çok duygusal olucak![]()
Senin tüyolar çok sağlam oluyor buna sevindim ailerleri ile konuşcak
Evet ya sevindim ciddi bişeyi yoktur umarımAynen ya ama Ahmet'in ayağı kırılmıyormuş büyük ihtimal o süper haber işte.
İnanması zor ama resim gösteriyor her şeyi valla.Yok artık 😱
Kesin maalesef 🙂Senin tüyolar çok sağlam oluyor buna sevindim ailerleri ile konuşcak![]()
Resimden o anlam çıkmaz sarıldılar diye tabi belli olmaz böyle işler ama bilmiyorumİnanması zor ama resim gösteriyor her şeyi valla.![]()
Üzül totoş seniDeme yaw.![]()
Demek istemezdim ama maalesef kesin bilgi..Deme yaw.![]()
inşallah doğrudurArkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.![]()
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Malasef mi 😱 çok iyi haber verdin bizeKesin maalesef 🙂
Resimden o anlam çıkmaz sarıldılar diye tabi belli olmaz böyle işler ama bilmiyorum
Üzül totoş seni![]()
iyi haberArkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.![]()
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Demek istemezdim ama maalesef kesin bilgi..