- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,059
Güzel bölüm olacak bence onu düşünüyorum@-KADİR- aga üstteki tüyolara ne diyorsun
aga seadece usta nun sahaya dönmesi hycanlandırdı oda yeter zaten@-KADİR- aga üstteki tüyolara ne diyorsun
ne güzeli efsane efsane efsane bölüm geliyor bomba bombaGüzel bölüm olacak bence onu düşünüyorum
o dönsün biz zaten coşarız onun dönmesi yeteraga seadece usta nun sahaya dönmesi hycanlandırdı oda yeter zaten
diğerleri de zaten tüyo değil tahmin olmuş aga 🙂ne güzeli efsane efsane efsane bölüm geliyor bomba bomba
en merak ettiğim sahne abdüllerin nasıl kurtulacağı ve tapınakçıların toplantısı
ve tabi ki ustanın nasıl geri döneceği
o dönsün biz zaten coşarız onun dönmesi yeter
aga bazıları kesin oalcak şeyler bazıları ise tahminlere dayanıyordiğerleri de zaten tüyo değil tahmin olmuş aga 🙂
üç kşiş derken agaMillet dağıldı sadece 3 kişi kaldık
fragman 8.30 da falan çıkar bence sen şimdi çık 8.30 da gel aga gelip açarsın hemenMillet dağıldı sadece 3 kişi kaldık
aga aynen dediğin gibi bölüm güzel olacak geçen senede güzeldi ama gizem eksikti bakalım bu sene ne olacak?Bölümün güzel olacağı aşikar. İnşallah bölümün sonu yazı daha çekilmez yapar, geçen seneki gibi değil.
Valla açık konuşmak gerekirse pek büyük bi final beklemiyorum.aga aynen dediğin gibi bölüm güzel olacak geçen senede güzeldi ama gizem eksikti bakalım bu sene ne olacak?
bakalım aga ne olacak vadi nin işine belli olmaz bakarsın yanıltır yaniValla açık konuşmak gerekirse pek büyük bi final beklemiyorum.
ben en efsane sezon finallerinden biri olacağını düşünüyorum çok müthiş bi ortam hazırladılar bunun içinValla açık konuşmak gerekirse pek büyük bi final beklemiyorum.