Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Striptizci olsaydı derdim he ama striptizciliği bırakmış ve dövüşçü şimdi :)

Adam gibi adam en azından onların içinde sana birşey söylim mi elbet birgün dediğime gelecena ga bak buraya yazıyorum

Ben post kasmadım :D
hem striptizci hem dövüşçü ikisi bir arada

Striptizci olsaydı derdim he ama striptizciliği bırakmış ve dövüşçü şimdi :)

Adam gibi adam en azından onların içinde sana birşey söylim mi elbet birgün dediğime gelecena ga bak buraya yazıyorum

Ben post kasmadım :D
hala aynı şeyleri yazıyon bi daha benden alıntı yaparken şu adam gibi adam ifadesini kullanırsam ifadeler sertleşir aga :)

Yok aga post kasmak değil valla Turabiciler çok kışkırtıyor beni. :D Akın'dan herkes nefret ediyordu nerdeyse ben de onu destekleyince aynı anda 6-7 kişiye karşı mücadele verdiğim oluyordu. :D
hadi hadi yeme beni :D ama tebrik etmek lazım iyi kasıyonuz :kiki:

survivorda 1 tane adam varsa o da gökhandır başka yok adam her konuda iyi helal olsun diyorum :) umarım bügün tolga gider :D

neyin kafasını yaşıyon olm sen hoş değil dediğin resim en jenerik polat alemdar resmi uçtun iyice :F:F istiyosan turabiyi koyayım sen şimdi turabi daha adam onu koy falan da diyebilirsin :kiki:

şimdi olmadığına dair kanıtını göster
Polatın daha güzel resimleri var onu kastettim :D

Tayland`a gidip dövüşçü olması mesela :)

hadi hadi yeme beni :D ama tebrik etmek lazım iyi kasıyonuz :kiki:
Aga cidden post kasmak gibi bir amacım yok istemsizce gelişiyor. :D Bu ay zirveyi alırım bu gidişle. :kiki: Sonra da Survivor biteceği için eski oranlarıma dönerim zaten. :)

Aga cidden post kasmak gibi bir amacım yok istemsizce gelişiyor. :D Bu ay zirveyi alırım bu gidişle. :kiki: Sonra da Survivor biteceği için eski oranlarıma dönerim zaten. :)
aga vadi konularıan gelirsen yükselirsin yine hem kanal d ye de geçtik tam vadici olmanın zamanı bak sana atıtğın videoya da hayran kaldın daha neyi bekliyorsun anlamıyorum :d

aga vadi konularıan gelirsen yükselirsin yine hem kanal d ye de geçtik tam vadici olmanın zamanı bak sana atıtğın videoya da hayran kaldın daha neyi bekliyorsun anlamıyorum :D
46.bölümden itibaren başlamayı düşünüyorum bakalım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU