Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem öyle güzel kardeşim adam gibi adam demeyeceksin bana
geçmişi falan yok bu işin belli ki hala yapıyor ki geçmişte de yapmış olsa farketmez
la bi de yanlış falan deme bana ya vallahi sinirleniyorum bak :D senin ailende sprittiz yapan bir ADAM var mı? merak ettim
Striptiz yapan yok ama doğru ve açık sözlü insanlar var ailemde :D Turabide sempatik oluşu ve açık sözlülüğü ile onu tutuyorum

Tamam bağırsın eyvallah ama bundan 2 hafta önce felan sürekli yeniliyordu orda kendine hiç laf söylettirmiyordu hemen bahane buluyordu.

Oradaki yarışmacaların hepsi birbirinden sahtekar valla onlar kalp kırmaya gerek yok. :D
yav aga turabiye adam diyor adam görmesem adam sanacam :D

madem öyle güzel kardeşim adam gibi adam demeyeceksin bana
geçmişi falan yok bu işin belli ki hala yapıyor ki geçmişte de yapmış olsa farketmez
la bi de yanlış falan deme bana ya vallahi sinirleniyorum bak :D senin ailende sprittiz yapan bir ADAM var mı? merak ettim
tövbe tövbe konuyu nereye götürdün be takas kardeş

acun daha fazla tolgaya tahammül etmez kesin tolga gider demedi demeyin oylamalar hikaye
Katılıyorum ama Tolga şu an Survivor'ın en gereksiz yarışmacısı Acun dengeleri korumak adına o ikiyüzlü numaracıyı yollayacak inşallah.

Striptiz yapan yok ama doğru ve açık sözlü insanlar var ailemde :D Turabide sempatik oluşu ve açık sözlülüğü ile onu tutuyorum
peki sprittiz yapan biri olsa ona diyarbakır sınırları içinde selam veren olur mu daha doğrusu adam yerine koyan olur mu
geleneğini göreneğini geldiğiimiz yerleri unutmayalım tv de 2 saat izlediğin daha önce hiç tanımadığın birini böyle savunamazsın bu işin geçmişi geleceği yok benim gördüğüm dini terbiyede de bunun yeri yoktur.

Tamam bağırsın eyvallah ama bundan 2 hafta önce felan sürekli yeniliyordu orda kendine hiç laf söylettirmiyordu hemen bahane buluyordu.

Oradaki yarışmacaların hepsi birbirinden sahtekar valla onlar kalp kırmaya gerek yok. :D
sahtekarlık kısmına kesinlikle katılıyorum bu insanlar için birbirimizi kırmamaya dikkat ve özen gösterelim

Dünkü bölümü yeniden izlemek istiyorum :A
izle izle dünkü bölüm bi daha tekrarlanmayacak

peki sprittiz yapan biri olsa ona diyarbakır sınırları içinde selam veren olur mu daha doğrusu adam yerine koyan olur mu
geleneğini göreneğini geldiğiimiz yerleri unutmayalım tv de 2 saat izlediğin daha önce hiç tanımadığın birini böyle savunamazsın bu işin geçmişi geleceği yok benim gördüğüm dini terbiyede de bunun yeri yoktur.
Ben diyarbakır sınırları içinde selam vermem tabi.Ama aga orda adamın geçmişini falan değerlendirmeyecen oyunlarda başarılı mı evet başarılı açık sözlü mü evet açık sözlü evet komik mi bana komik geliyor.İşte bende tutuyorum

abi konuyu bi yere götürdüğüm yok madem adam diyor bende soruyorum

elemeye kimler kaldı
Konseyde Tolga'nın ismi çıktı. Bugün dokunulmazlık sembolünü kazanacak olan isim Tolga'nın karşısına birini çıkaracak.

Ben diyarbakır sınırları içinde selam vermem tabi.Ama aga orda adamın geçmişini falan değerlendirmeyecen oyunlarda başarılı mı evet başarılı açık sözlü mü evet açık sözlü evet komik mi bana komik geliyor.İşte bende tutuyorum
Sen de selam vermeyeceğin adamı nasıl destekliyon be aga :D

tamam buna eyvallah survivorda desteklediğim yarışmacı bu dersin eyvallah derim ben laf yok olamaz da
ama sen en adam gibi adam diyorsun benim lafım buna

Polat Alemdar şerefsizlerin selamını almaz ca-nı-nı alır :kiki:

Striptizci olsaydı derdim he ama striptizciliği bırakmış ve dövüşçü şimdi :)

tamam buna eyvallah survivorda desteklediğim yarışmacı bu dersin eyvallah derim ben laf yok olamaz da
ama sen en adam gibi adam diyorsun benim lafım buna

Polat Alemdar şerefsizlerin selamını almaz ca-nı-nı alır :kiki:
Adam gibi adam en azından onların içinde sana birşey söylim mi elbet birgün dediğime gelecena ga bak buraya yazıyorum

tolga elensin artık oyun oynamadan survivoru kazanacak yoksa :D

konuda iyi post kasmışsınız aga :D
Ben post kasmadım :D

Striptizci olsaydı derdim he ama striptizciliği bırakmış ve dövüşçü şimdi :)

Adam gibi adam en azından onların içinde sana birşey söylim mi elbet birgün dediğime gelecena ga bak buraya yazıyorum

Ben post kasmadım :D
he bırakmış diyorsun neyse ben laf anlatamıyorum he deyip geçeceğiz :D

@Maskeli Fedai aga avatarlar birbirine karışıyor ben polatın mavi gömlekli fotosunu koyuyorum :D

tolga elensin artık oyun oynamadan survivoru kazanacak yoksa :D

konuda iyi post kasmışsınız aga :D
Yok aga post kasmak değil valla Turabiciler çok kışkırtıyor beni. :D Akın'dan herkes nefret ediyordu nerdeyse ben de onu destekleyince aynı anda 6-7 kişiye karşı mücadele verdiğim oluyordu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU