GreatOttoman
Favori Üye
Merve orda Gökhan kazandığı için ağlıyor bence.
Bu arada ödülü niye bu kadar önemsidiler acaba aileleri adaya filan mı geldi ?
Bugün Merve gitsinFıragmanda Alp son ve en önemli iletişim oyunu diyor çok fena bir şey olmalı.
Hiç belli olmaz Merve'yi hiç öyle görmemiştim ama.![]()
Bugün Merve gitsin![]()
Aynen Tolga gitmesinFarketmez Tolga gitmesin yeter.![]()
acun daha fazla tolgaya tahammül etmez kesin tolga gider demedi demeyin oylamalar hikayeAynen Tolga gitmesin![]()
Tolganın gitmemesi işimize yararacun daha fazla tolgaya tahammül etmez kesin tolga gider demedi demeyin oylamalar hikaye
Yok artık nasıl hissemedin acı çektiğini nasıl bağırdı adam. Ne Merve ne Turabi o fragmanda en etkileyici isim Ahmet'ti. İnşallah bir şeyi yoktur.Fragman cidden etkileyici.Merve nasıl bağırıyor öyle.Kaybettiler galiba.
Ahmet acı çekiyor ama acı çektiğini hissedemedim ben.O nedenle onu pek takmıyorum.
Yiğit Kıldı galiba diyor.Kırılmış olabilir cidden.Elvada Ahmet.
Fragmanda en üzücü Merve'ydi cidden @Bully
@Bully tekrar izleyince Turabi daha fazla dokundu.Merve değil Turabi vazgeçtim.![]()
Yok artık nasıl hissemedin acı çektiğini nasıl bağırdı adam. Ne Merve ne Turabi o fragmanda en etkileyici isim Ahmet'ti. İnşallah bir şeyi yoktur.
Ahmet'ten nasıl nefret ediyorsan artık insanlık kalmamış sende.Bilmiyorum ama etkilemedi beni.Turabi fenaydı Merve'de çok üzücüydü.
Bu arada Fatih Terim süpermiş.![]()
Ahmet'ten nasıl nefret ediyorsan artık insanlık kalmamış sende.
Fatih Hoca'yla Turabi'nin diyalogları çok komikti gerçekten.![]()
Bende etkilendimAhmet'ten nasıl nefret ediyorsan artık insanlık kalmamış sende.![]()
Fatih Hoca'yla Turabi'nin diyalogları çok komikti gerçekten.![]()
Bak örnek al @sokak sanati. Etkilenmemek mümkün değil aga.![]()
@Bully Tolga'dan dolayı artık sakatlanmalar inandırıcı gelmiyor.![]()
Yalnız Ahmet dün Turabi orda bayılmış Gökhan gelmiş yanına Gökhana gel diyor ya ne vicdansız bu adam.Gökhana biraz sempati duymaya başladım dünkü hareketinden dolayı ama tutmuyorumBak örnek al @sokak sanati. Etkilenmemek mümkün değil aga.![]()