TeşekkürlerTebrikler.![]()
Cidden fenaymış ya öyle diyorlar da göremedim ben.Oha fragman fena dramın dibine vuruluyor.Ahmet'in de ayağı kırılıyor galiba.
![]()
Turabi Merve falan ağlıyorlar. Merve'nin bi Gökhan diye bağırışı var fena. Ahmet Dursun'un cidden ayağı kırıldı sanırım fena acı çekerek bağırdı.Cidden fenaymış ya öyle diyorlar da göremedim ben.![]()
Yazık ya çok üzüldüm.Teşekkürler
Bu arada fragmanda Ahmetin ayak gitti galiba![]()
Aynen biz senin gibi deiliz bükemedigimizbilegi sIkmasInI biliriz tebrikler
Turabi Merve falan ağlıyorlar. Merve'nin bi Gökhan diye bağırışı var fena. Ahmet Dursun'un cidden ayağı kırıldı sanırım fena acı çekerek bağırdı.
Yazık ya çok üzüldüm.Ama @sokak sanati Merve'ye üzülmediği gibi Ahmet'e de üzülmez kesin.
![]()
Oğlum çok kötü acı çekiyordu ya nasıl üzüldüm.Ahmet'i bugün ilk kez takdi,r ettim.Uyumlu davrandı şu bayrak olayında.
Ama fragmanı izlemeden karar veremem.İnsan olarak üzülürüm tabi kötü durumdaysa.![]()
Bende üzüldümOğlum çok kötü acı çekiyordu ya nasıl üzüldüm.![]()
Ayak kırıksa Ahmet otomotikmen yarıştan çekilirBenim içim parçalandı.
![]()
Her şeyin başı sağlık tabii öncelikle. İnşallah kırık yoktur büyük şanssızlık olur.Ayak kırıksa Ahmet otomotikmen yarıştan çekilir
AynenHer şeyin başı sağlık tabii öncelikle. İnşallah kırık yoktur büyük şanssızlık olur.![]()
EyvallahAynen biz senin gibi deiliz bükemedigimizbilegi sIkmasInI biliriz tebrikler
Adamın atış kabiliyeti yok.AynenYalnız Gökhan bugün Tolga oldu
![]()
Sopa oyununda da Turabi gömdü amaAdamın atış kabiliyeti yok.![]()
Kaybetti 1 kez Gökhan'a.Sopa oyununda da Turabi gömdü ama![]()
Orda ciddiye almadı yoksa yenerdiKaybetti 1 kez Gökhan'a.![]()
Tamam tebrik ettik ya daha ne yapakOrda ciddiye almadı yoksa yenerdineyse sonuçta 6 oyun kazandı ve ödülde de 6 kazandı
![]()