Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte oyunu hakedenler geiyor.:Z

Kinlendimde güldüm ben oraya baya usta yalancı oldu o.

Sahra sakatlanıyormu.😱
Dokunulmazlık oyunu fena geçecek tarafsız gözle izlemek güzel olacak. :D

Tolga hala edep ahlak diyor :F

Sahra'ya da fena gıcığım ha. Merve her oyun ağzının payını veriyor. :F

Newyork turu başlasın Gelsin Fatih Terim Glesin Milli takım.:Z

Sahra'ya da fena gıcığım ha. Merve her oyun ağzının payını veriyor. :F

Öyle denk gelmiş.Sahra'ya karşı sıfır çektiği zamanlarda oluyor Merve'nin:ZSero'yu seven herkes artık Sahra'yı seviyor çünkü insanlığını gösterdi.:Z

İstediğimiz oldu Sahra kayboldu. :F

Newyork turu başlasın Gelsin Fatih Terim Glesin Milli takım.:Z

Öyle denk gelmiş.Sahra'ya karşı sıfır çektiği zamanlarda oluyor Merve'nin:ZSero'yu seven herkes artık Sahra'yı seviyor çünkü insanlığını gösterdi.:Z
Kaybedince hep sinirleniyor da elindek şeyi yere vuruyor. Ama Merve çok içten tebrik ediyor. Uarım şampiyon Merve olur, gönlüm ondan yana. Sahradan bildiğin nefret ediyorum. Ağlıyor ama gözünden yaş gelmiyor. :F

Tolga zaten niye var onu bilmiyorum oyunda? :F

Kaybedince hep sinirleniyor da elindek şeyi yere vuruyor. Ama Merve çok içten tebrik ediyor. Uarım şampiyon Merve olur, gönlüm ondan yana. Sahradan bildiğin nefret ediyorum. Ağlıyor ama gözünden yaş gelmiyor. :F

Tolga zaten niye var onu bilmiyorum oyunda? :F
Bizden fazla izliyormuşsun yine.:A

Sahra'yı seven cidden azdı ama Sero giderken ona bir destek çıktı ağlarsın.O gün duygularının hakiki olduğunu gösterdi.:bar::T:

Tolga'yı bizdende anlayan yok.Bütün gün adayı canlı izlesen yine nalayamazsın o derece.:F

Merve sakatlanıyor galiba.:D

Çılgın Merve.:F

Son düzenleme:
gökhana helal olsun o kadar fazla oynamasına rağmen yine önde bitirdi ama atışları yapamadı yinede helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...