inşallah gider yaTolga acunn sayfasında 13. ve 14. hafta resimlerinde fotoğrafı aynı değişmemiş tolga gitmiş olabilir
Hiç alamamaktan iyidir 🙂sahra mı süperdi 2 tane alabildi yalnız![]()
aynen tolgadan iyi yineHiç alamamaktan iyidir 🙂
ya bireysele döncek zaten en fazla haftaya kadar boşver gitsin zaten başladı rol yapmaya sakatım deyip oynamaz oBizim işimize geliyorda ondan![]()
Bugün 2 oyundada yokmuşya bireysele döncek zaten en fazla haftaya kadar boşver gitsin zaten başladı rol yapmaya sakatım deyip oynamaz o![]()
tolga işte ne beklersinBugün 2 oyundada yokmuş![]()
o kadarda değil kalırsa döverim acunuSon dörde kalırsa şaşmam![]()
Serenayı elediyse demekki çok iyi oran almış gidermi gidero kadarda değil kalırsa döverim acunu![]()
serenayı elediği falan yok ya acunun oyunları onlar inanmaSerenayı elediyse demekki çok iyi oran almış gidermi gider![]()
Biliyorumserenayı elediği falan yok ya acunun oyunları onlar inanma![]()
iyi o zaman acuna fazla inanma yani ne yapacağı belli olmaz kendi kafasına göre takılıyor o melunBiliyorum![]()
iyi o zaman acuna fazla inanma yani ne yapacağı belli olmaz kendi kafasına göre takılıyor o melun![]()
ya aslında bende severim güzel programlar yapıyor ama birde hile yapmasa iyi olcak![]()
Severim acunu ben
![]()
öyleya aslında bende severim güzel programlar yapıyor ama birde hile yapmasa iyi olcak![]()
![]()
![]()
Bugün dokunulmazligi ve ödül oyununu kim kazanıyor ? 🙂![]()
Severim acunu ben
![]()