Oha 😱 Abdülhey olmasın sakın o
Tapınakçılar birini gömüyo acaba kim?
İnşallah Cahit'tir
Tapınakçılar birini gömüyo acaba kim?
cahit ölse tapınakçılar mı gömer onu aga polat ortalığı dağıtırCahit'in üstündeki kıyafete baksana
off aga ya offOha 😱 Abdülhey olmasın sakın o
aga ona şüphe yok zaten efsane bölüm geliyor yalnız perşembe kandilyalnız manyak bir bölüm olacak gibi , hatta eminim
Cahit gömülüyor demiyorum,belkide tapınakçılarla birlik olup Abdulhey'i gömüyor.cahit ölse tapınakçılar mı gömer onu aga polat ortalığı dağıtır
yok daha neler aga biz fazla komplo teorisi kuruyoruzCahit gömülüyor demiyorum,belkide tapınakçılarla birlik olup Abdulhey'i gömüyor.
Bir haftadır gece başımı yastığa koyduğum da düşünmediğim komplo teorisi kalmadı,herşey olabilir.yok daha neler aga biz fazla komplo teorisi kuruyoruz
aaa nasıl denk geliyo böyleoff aga ya off
aga ona şüphe yok zaten efsane bölüm geliyor yalnız perşembe kandil
Aga 10 numara 5 yıldız olur ama bunu her hafta yapmalıydı.Atv şöyle bir taktik denese varya Vadi son sezonların en büyük reytingini alır
Vadi zaten 00.30'a kadar sürer orası kesin de
19.45-21.00 Nihat Hatipoğlu İle Kandil
21.00 Vadi Özet
21.45 Vadi Sezon Finali
atv de nerde öyle bir taktik, ama yapsa süper olurduAtv şöyle bir taktik denese varya Vadi son sezonların en büyük reytingini alır
21.00 Vadi Özet
21.45 Vadi Sezon Finali
Eskiden işimiz gücümüzü halleder yemeğimizi yer 21:30'da otururduk Kurtlar Vadisi'nin başına Atv'nin yaptığı en büyük kötülük bu oldu.atv de nerde öyle bir taktik, ama yapsa süper olurdu
bende çok komplo teorisi düşünüyorum valla sezon finali biran önce gelse iyi olacak her an yeni tüyo var mı diye sayfalara bakıyorumBir haftadır gece başımı yastığa koyduğum da düşünmediğim komplo teorisi kalmadı,herşey olabilir.
yav aga bilmiyorum şansımıza kandile denk geliyo sezon finali gerçekten vadide şans yokaaa nasıl denk geliyo böyle
harika ötesi olurdu be keşke olsa gece geç saatlerde reytingler uçardı kandil olsa dahiAtv şöyle bir taktik denese varya Vadi son sezonların en büyük reytingini alır
21.00 Vadi Özet
21.45 Vadi Sezon Finali
aynen hem bazı erkekler yeni bölüme zor yetişiyor zaten özellikle yaz aylarında 21:45 en ideal saatEskiden işimiz gücümüzü halleder yemeğimizi yer 21:30'da otururduk Kurtlar Vadisi'nin başına Atv'nin yaptığı en büyük kötülük bu oldu.