Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Meluna bakın hele final öncesi Musticileri banlatmaya çalışıyor. ss Final konusunda elem keder şov yapacaz kaçarı yok. :Z :Z
10363526_738236546219265_3448927465732764928_n.jpg

sülüman ölürkene geçmişe gidecek galiba :A küçük mişrimadan sonra küçük beyazıt da gözüktü :A

mustafamın oğlu daha ne olsun :bhr:
fankafalık resmen bu:A

Ben dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la? :F 140'a tamamlardım.. :T:

Allah boş gününde yaratmiş heralde(b) Bu güzellik ne yaa böyle :bhr:Yeni saçı dayakişmiş:X
bu arada takip ediyim :) yunan panpalarımızın açtığı en büyük sayfa 68 bin küsürlük beren sayfası meryemimin sayfası 2.5 yı lsonra kurulmasına rağmen 67 bin küsür olmuş yakında geçip @destere ye nanik yapacak:A

Konu hayırlı olsun. Itinayla takipteyiz. :A
ozandan my ile ilgili her şeyi konuşma konusunda izin alındı :A

bu arada takip ediyim :) yunan panpalarımızın açtığı en büyük sayfa 68 bin küsürlük beren sayfası meryemimin sayfası 2.5 yı lsonra kurulmasına rağmen 67 bin küsür olmuş yakında geçip @destere ye nanik yapacak:A

Ne güzel ne güzel. :A

Bu konu olayı ne? bölüm bölüm yorumlamıyormu artık?