6 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Ulaan Melaune ben Medcezir'i yetişkenler mi izliyor diye savunuyordum??? Benim savundugum olay [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG], survivor, Küçük aga'nın reytingleri. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı yetişkinler izliyor Survivor ve Küçük AĞa'yı çocuklar izliyor diyordum. Medcezir'in kitlesini ölçmem için reyting verilerine gerek yok twitter'da kendilerini gösteriyor:X

Gelmiş bide bana hava ypıyor :T: Ey yarabbim :F
😱 ne kadan şaşırdım ay yapım dizisi ve çocuklar izliyi diyisin 😱 başımıza taş yağacak

Bu arada Karagül napmiş 😱 14 reyting hem de bu aylarda😱 Sezon finalinde 16-17 filan olursa hiç şaşirmam:T:

Karagüle bak yav yazın etkisiyle tüm diziler düşer Karagül yükselir var mı böyle bir şey :F Tebrikler iyi reytingler almış ama kışın gelmesiyle yeniden eski reytinglerine döner

😱 ne kadan şaşırdım ay yapım dizisi ve çocuklar izliyi diyisin 😱 başımıza taş yağacak
Çocuklar demedim. Ergenler izliyor. Benim çocuck dediğim kesim +11 kategorisi sana geçen gün çaktırmadan AB +11 kategorisi demiştim😉 Küçük ağa ve Survivor'u bu 11 yaş altı da izliyor diyorum.O yuzden onların AB reytingi yüksek:)

Çocuklar demedim. Ergenler izliyor. Benim çocuck dediğim kesim +11 kategorisi sana geçen gün çaktırmadan AB +11 kategorisi demiştim😉 Küçük ağa ve Survivor'u bu 11 yaş altı da izliyor diyorum.O yuzden onların AB reytingi yüksek:)
ay üni mezunu ab kesimi çoluk çocuk oldu daha neler göreceğiz:F

ay üni mezunu ab kesimi çoluk çocuk oldu daha neler göreceğiz:F
Denekler kişi olarak hesaplanmıyor Hane olarak hesaplanıyor:) Bunu diyeceğini biliyordum:A O yuzden örnek vereyim:)

5 kişilik bir ailesiniz. Sen ve 2 kardeş daha sen 11 yaşinda ol, Kardeşlerin üni okusun Anne baban avutkat doktor olsun. Sen survivor izlediğinde yada küçük ağa izlediğinde bunu belirteceksin😉 Anan baban gardaşların izlemese bile sen totoşlugunla survivor izlediğinde o hesapta AB oluyorsun.Yada dur yaa sen reyting cihazı nedir nasıl ölçülüyor filan biliyon mu:F

Karagül gibi sürekli yükselişte olan bir dizi daha önce görmedim.
Anlamama yardımcı olun bu dizi sürekli izleyicimi kazanıyor??
Tebrik ederiz bu arada :)

Denekler kişi olarak hesaplanmıyor Hane olarak hesaplanıyor:) Bunu diyeceğini biliyordum:A O yuzden örnek vereyim:)

5 kişilik bir ailesiniz. Sen ve 2 kardeş daha sen 11 yaşinda ol, Kardeşlerin üni okusun Anne baban avutkat doktor olsun. Sen survivor izlediğinde yada küçük ağa izlediğinde bunu belirteceksin😉 Anan baban gardaşların izlemese bile sen totoşlugunla survivor izlediğinde o hesapta AB oluyorsun.Yada dur yaa sen reyting cihazı nedir nasıl ölçülüyor filan biliyon mu:F
ay iyi tamam tamam karadayıyı ab kesimi izleyene kadar ab kesimi 11 yaşındaki çocukalr hep :)

gösterime kapalıyız :) yüksek reyting alıp da ab dizisi olmak çok zor bir iş zaten şu an bir my bir medcezir hem iyi reying alıp hem ab olabiliyor o yüzden ço kzorlama :X normal bişi bu yüksek reyting alıyorsan total olman

img

Çocuk kanalları Tüm kişilerde Tüm kişiler kategorisinde 5-11 olan da AB kesiminde aynı ABC1 gibi ayrıdan ölçülüyor. AB diye ölçülmüyor ama.

Zeki Alasya'nın açıklamasını oku Kadınlar ve çocuklar bir diziyi izliyorsa o tutmuştur diyor.Neden diyor öyle? Geçen gün açtiğim 16-31 mayıs reyting verilerine bak. Küçük Ağa erkeklerde izlenmiyor Kadınlarda 13 reyting almiş.

Karagül'ün yaz sezonunda 14 reytingi geçmesi gerçekten büyük başarı.Dizinin yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı ve bu retingleri sezon finaline doğru daha da yükselebilir.

Medcezir'in reytingleri yaz sezonu için gayet iyi.

Yalan Dünya sezon finaliyle düşük yaşamış.Ben dizi A\B'de 6 reytingi geçer diye düşünüyordum ama 5 reytingi bile geçememiş.

YD'nin sezon finali süperdi bu oranlar düşük kalmış . :(

Ekip konusunda katılmıyorum. Çünkü, Gülse tek başına bence çok daha iyi yazıyor, ekipten biri gelir iyice totale çevirir diziyi, gerek yok. :D

Tatil konusunda çok haklısın, biraz kısıp bölümler düşünmeli. Açılay da geri dönsün, ama kalacak yer yok. :D
o gelsin yeter ki bizde kalır gerekirse :bhr: