6 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül dünkü Heyecan fırtınası reytingleri patlamış😎
Medcezir baya düştü🙄
Yalan Dünya nın reytingleri ne öyle!😡
Beyaz Show Ab grubunda iyi gitmiş🙂
Focus Film in yapımları da iyi gitmiş😵

Karagül 14 reytingi geçmiş tebrikler diziye.

Medcezir düşmeye devam ediyor.

Böyle Bitmesin AB grubunda iyi veda etmiş

bizim sezon rekoru 15.63 ü geçemez karagül en fazla 14 küsür :D adamlar yaz gelince coşmaya başladı çok tuhaf bi durum :d

admin yorumlayınca yalan dünyanın olduğunu hatırladım o kadar gerilerde kalmış ki unutuyoruz diziyi gerçekten artık bitmeli yapamıyosunuz işte bırakın zorlamanın anlamı ne
şuraya bak 2 reyting zor almış sezon finaliyle karagülün 7 de 1 i

Sezon finalinde yüksek alırız herhalde :)
aga bizde gram şans yok gram sezon finali kandile denk geliyor ne diyeceğimöi bilmiyorum ya bu kadar mı şans olur bir dizide

Kandile denk geliyor,yine en fazla 11,5-12 alırız bence
Yapma ya :(

admin yorumlayınca yalan dünyanın olduğunu hatırladım o kadar gerilerde kalmış ki unutuyoruz diziyi gerçekten artık bitmeli yapamıyosunuz işte bırakın zorlamanın anlamı ne
şuraya bak 2 reyting zor almış sezon finaliyle karagülün 7 de 1 i

aga bizde gram şans yok gram sezon finali kandile denk geliyor ne diyeceğimöi bilmiyorum ya bu kadar mı şans olur bir dizide
Bu sezon şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı :(

soma olayı olmasaydı 5 haziranda sezon finalini yapmıştık yani geçen perşembe şimdi kandile denk geliyor mecbur verecekler bölümü acaba saat konusunda bi düzenleme falan olamaz mı 21.30 da başlasa

Yapma ya :(

Bu sezon şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı :(
artık yeni sezonda reytingleri toparlarız bu sezon bitti

soma olayı olmasaydı 5 haziranda sezon finalini yapmıştık yani geçen perşembe şimdi kandile denk geliyor mecbur verecekler bölümü acaba saat konusunda bi düzenleme falan olamaz mı 21.30 da başlasa

artık yeni sezonda reytingleri toparlarız bu sezon bitti
Yeni sezonda süper gidicez çünkü son senemiz ve farklı olacak

Vadi'nin beğenilmeyen sezonlarından ama senenin reyting rekoru yine bizim elimizde

Vadi'nin beğenilmeyen sezonlarından ama senenin reyting rekoru yine bizim elimizde
aga polat bu kadar pasif olmasaydı çok daha yüksekleri gelirdi polat ortalıkta dolaşsa biz yine 16 ları geçecektik zaten bu 14-15 i geçtiğimiz bikaç ay var ya o zaman da usta biraz aktifti en aktif olduğu bölümde en yüksek reytingi aldık sezon içinde
seneye kesinlikle geri dönecek ve coşacak coşturacak reytingleri de aynı zamanda :D

Artık bitecek gibi geliyor bana :(
bitmeyecek merak etme

aga polat bu kadar pasif olmasaydı çok daha yüksekleri gelirdi polat ortalıkta dolaşsa biz yine 16 ları geçecektik zaten bu 14-15 i geçtiğimiz bikaç ay var ya o zaman da usta biraz aktifti en aktif olduğu bölümde en yüksek reytingi aldık sezon içinde
seneye kesinlikle geri dönecek ve coşacak coşturacak reytingleri de aynı zamanda :D

bitmeyecek merak etme
Armegeddon hazimete uğrayacak :D

bitmeyecek merak etme
Aga sezon finali kandile denk gelmese Polat sahneye çıkıyor zaten sezon finalinde ve Armegedon'u hezimete uğratacak biz yine 14-15 alabilirdik geçen kandilde baya bi düşmüştük biz de hiç sans yok

Aga sezon finali kandile denk gelmese Polat sahneye çıkıyor zaten sezon finalinde ve Armegedon'u hezimete uğratacak biz yine 14-15 alabilirdik geçen kandilde baya bi düşmüştük biz de hiç sans yok
malesef aga malesef bu kadar şanssızlık olabilir heralde bir dizide
müthiş bi patlamayla sezonu kapatabilirdik ama kandilden ötürü malesef ki zor

malesef aga malesef bu kadar şanssızlık olabilir heralde bir dizide
müthiş bi patlamayla sezonu kapatabilirdik ama kandilden ötürü malesef ki zor
Geçen sene total 12 ab 8,94'le kapatmıştık yanılmıyorsam aga bu senede öyle bir şey olur tahminimce kandil olmasaydı 14-15 falan olurdu kesin of off

Geçen sene total 12 ab 8,94'le kapatmıştık yanılmıyorsam aga bu senede öyle bir şey olur tahminimce kandil olmasaydı 14-15 falan olurdu kesin of off
evet aga yaz aylarında düşüyoruz o bölümü koy kasım aralık ayına 18 reyting alır en az

karagül netmiş öyle 14 ü de aşmış 😱
medcezir abc1 de totalle aynı gidiyor al sana 20+ kitlenin izlemediğinin kanıtı @Forumdash :A
Ulaan Melaune ben Medcezir'i yetişkenler mi izliyor diye savunuyordum??? Benim savundugum olay [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG], survivor, Küçük aga'nın reytingleri. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı yetişkinler izliyor Survivor ve Küçük AĞa'yı çocuklar izliyor diyordum. Medcezir'in kitlesini ölçmem için reyting verilerine gerek yok twitter'da kendilerini gösteriyor:X

Gelmiş bide bana hava ypıyor :T: Ey yarabbim :F