adam gibi eğlensin birazYapar yapar ne olmuş adam eğleniyor![]()
serenay tolgayı da tutuyordu ona bakarsan ama gördü gerçekleri turabininde görecektir zaten serenay en önemli favorim gökhan dediSerenay kimi tutarsa bende onu tutuyorum 🙂
adam gibi eğlensin birazYapar yapar ne olmuş adam eğleniyor![]()
serenay tolgayı da tutuyordu ona bakarsan ama gördü gerçekleri turabininde görecektir zaten serenay en önemli favorim gökhan dediSerenay kimi tutarsa bende onu tutuyorum 🙂
Aynen ama anlamıyorlarOff boş muhabbet dönmüş gitmiş.
Turabi'nin Striptiz olayı biraz daha gençken yaptığı bir durum ama zaten önemlide değil.Survivor'da Striptiz yada Direk Dansı yapmıyor.Ayrıca Survivor'dan önceki hayatıda pek ilgilendirmiyor burası Survivor konusu olduğu için.![]()
@sokak sanati birde delikanlı sıfatını Gökhan için kullanmazlar mı![]()
[HASHTAG]#ikincidelikanligokhankeser[/HASHTAG]Çakma delikanlı sıfatının daha çok yakıştığını onlarda biliyor.![]()
[HASHTAG]#ikincidelikanligokhankeser[/HASHTAG]![]()
[HASHTAG]#survivoruneniyiyarismacisiturabicamkiran[/HASHTAG][HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .![]()
evet doğru söylüyorsun beni de kimsenin geçmişi ilgilendirmiyor ama bu çok farklı bir durum bir erkeğin striptiz yapması ne demek ya hele de turabi gibi sert birisinin bu kadar yumuşak hareketler yapması çok garip böyle birine adam falan denmezOff boş muhabbet dönmüş gitmiş.
Turabi'nin Striptiz olayı biraz daha gençken yaptığı bir durum ama zaten önemlide değil.Survivor'da Striptiz yada Direk Dansı yapmıyor.Ayrıca Survivor'dan önceki hayatıda pek ilgilendirmiyor burası Survivor konusu olduğu için.![]()
Geçmişte yapmış o hareketleri ve sonradan ırakmış ve dövüşçü olmuş.Hem survivor şartlarında birilerinin kuyusunu kazmayan adam gibi adamdır kendisievet doğru söylüyorsun beni de kimsenin geçmişi ilgilendirmiyor ama bu çok farklı bir durum bir erkeğin striptiz yapması ne demek ya hele de turabi gibi sert birisinin bu kadar yumuşak hareketler yapması çok garip böyle birine adam falan denmez
ayrıca gökhan adam gibi adamdır sizin turabiniz asıl çakma delikanlı adam değil be![]()
Sonuna kadar katılıyorum aga.evet doğru söylüyorsun beni de kimsenin geçmişi ilgilendirmiyor ama bu çok farklı bir durum bir erkeğin striptiz yapması ne demek ya hele de turabi gibi sert birisinin bu kadar yumuşak hareketler yapması çok garip böyle birine adam falan denmez
ayrıca gökhan adam gibi adamdır sizin turabiniz asıl çakma delikanlı adam değil be![]()
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] forever.Bugün görecem sizi![]()
[HASHTAG]#survivoruneniyiyarismacisiturabicamkiran[/HASHTAG] şov yapacak bugün[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] forever.![]()
Çarparlar.#survivoruneniyiyarişmacisiturabicamkiran şov yapacak bugün![]()
Helal olsun zaten Turabi'yi sevenler nesini seviyor ben de çözemedim daha.Turabi'ye gıcığım yazıyor ve konuyu terk ediyorum.![]()
DüzelttimÇarparlar.
Helal olsun zaten Turabi'yi sevenler nesini seviyor ben de çözemedim daha.![]()
Hiçbir insan geçmişinden kaçamaz.Düzelttim
Turabi adam gibi adamdır da ondan![]()
Sonuçta burası survivor biz survivor koşulları arasında değerlendiriyoruzHiçbir insan geçmişinden kaçamaz.![]()
Saldırdık ya melun ama yalanlarından gına geldi artık insanlara.Sonuçta burası survivor biz survivor koşulları arasında değerlendiriyoruz
Bu arada dün 4 koldan saldıramadınız![]()