Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tüyoları-Bomba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga vahap kuzuzade ye dedi ya senin meseleni çözdüm oğlun geri dönecek falan mr.key yüce majeste olmasın :D

@XanTier aga profösör martin tapınakçı kesinleşti bu ama konumu nedir onu anlamadık :D müthiş bir gizem girdi ya bu tapınakç mevzusu tarihin en gizemli mevzusu heralde vadiye o kadar yakışıyor ki süper bişey oluyor :D

Mr.Key Yüce Efendi olsa Üstat tanımaz mı sence aga :D yani Yüce Efendiyle konuşmuş olabilir baronun oğlunu bırakın diye
aga belki yüzünü göstermiyodur :D yok ya saçmaladım ben timur onu görmüştü ne yüce efendisi pardon agalar olur arada böyle :D

aga belki yüzünü göstermiyodur :D yok ya saçmaladım ben timur onu görmüştü ne yüce efendisi pardon agalar olur arada böyle :D
İngiliz Anahtarı adamım oldu ya aga :D

aga vahap kuzuzade ye dedi ya senin meseleni çözdüm oğlun geri dönecek falan mr.key yüce majeste olmasın :D

@XanTier aga profösör martin tapınakçı kesinleşti bu ama konumu nedir onu anlamadık :D müthiş bir gizem girdi ya bu tapınakç mevzusu tarihin en gizemli mevzusu heralde vadiye o kadar yakışıyor ki süper bişey oluyor :D
Üstadın bir üstü herhalde :D

İngiliz Anahtarı adamım oldu ya aga :D

Üstadın bir üstü herhalde :D
adam vadiye efsane bi giriş yaptı böyle güçlü karakterler anında efsane olur vadide
bana da öyle geliyo bunlar hiyerarşik sıralamasını bilmiyorum tam olarak karışık meseleler :D

Profesör Vadi de Büyük Üstadın bir üstü aga
Sıralam şu şekilde: Büyük Üstad-Sir Üstad (Sanırım buydu ama Yüce Majesteyle de karıştırmış olabilirim)-Büyük Efendi-Yüce Majeste
Yüce Majeste alt konsülün en büyüğü üst konsülün en küçüğü durumunda bu bilgilendirmeyi de yapalım