legolas9900
Favori Üye
Bektaş'a üzülüyorum.
Vadi cok hIzlI ba§ladI
Mr. Key kimsenin beklemedigi operasyonlari hizlica ve akillica gerceklestiriyor ....
Bektaş'a üzülüyorum.
Vadi cok hIzlI ba§ladI
evet ama abdülhey çok kolay yakalandı arkasından 1 ordu geliyor nerdeyse ama abdülhey farkında bile değil sahne aler acele çekliyor gibi 🙂🙂Mr. Key kimsenin beklemedigi operasyonlari hizlica ve akillica gerceklestiriyor ....
baronalda arası açılıcak şimdi mr.k çünkü ilaheyi alamsını istemişti ama pompy gibi bomba koyup duruyor her yere hahaha
zaten vadi yorumu yaptım bu benzetme bütün üyelerin aklına gelen birşey baronla mr.k arası bozulucak diyorum 🙂🙂Sadece vadi ile ilgili yorum yapip ve pompy gibi üyeleri konuya karistirmasan daha güzel olur
evet ama abdülhey çok kolay yakalandı arkasından 1 ordu geliyor nerdeyse ama abdülhey farkında bile değil sahne aler acele çekliyor gibi 🙂🙂
zaten vadi yorumu yaptım bu benzetme bütün üyelerin aklına gelen birşey baronla mr.k arası bozulucak diyorum 🙂🙂
+1evet ama abdülhey çok kolay yakalandı arkasından 1 ordu geliyor nerdeyse ama abdülhey farkında bile değil sahne aler acele çekliyor gibi 🙂🙂
Dur naptın Baltazar ölmesin,ölmemelibaltazar sezon finalinde ölücek sanırım oyüzden pusatla yeniden düşman oluyor 🙂🙂
hahha ölücek cnm pusatla dost oldukları için ölmez diye düşünüyordum ama senaristler baltazarı diziden çıkarmak için yeniden pusatla düşman yapıyorlar yeni sezona kalmaz benceDur naptın Baltazar ölmesin,ölmemeli
Pusat'mı öldürecek diyorsun?hahha ölücek cnm pusatla dost oldukları için ölmez diye düşünüyordum ama senaristler baltazarı diziden çıkarmak için yeniden pusatla düşman yapıyorlar yeni sezona kalmaz bence
🙂🙂