korkusular sezon finaline 1 bölüm kala

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
16. bölüm
savaşa doğru
bir forumun kurtlar vadisi ve edison partisi başbakanın fanı olan bir üye edison partiye gönderme yaptıkları için bir plan hazırlar seden ve ceyhun ilk önce hazırlanın intikam başlıyor
mehmet ve emine iş başına düşer
Mazhar ve pelin nikah memuruna giderler
seden ödeyeceksin mehmet ve pelin beni terk etmek ne göstericem
ceyhun hazır Şehzade Adnan kurremoğluna tehdit bir mesaj gelir bir gezegeni fethe gider ama bu hem dünyayı tehlikeye sokacak hemde dünyanın kardeş gezegeni Alephenokos gezegenini ve düşmanı Sirus gezegenini ve bu olan ilk önce aynı anda üç gezegene saldırma emri verir rus gemileri boğazda Türk uzay gemileri tarafından bombalanır şavaşları hakan komiser ve ekibi bune böyle ukrayna kırım rusya yunanistan bombalandı bulgaristan Abd de Türkler dünyaya savaş ilan etti
Çişem bu kimin işi
rozalin bu işin içinde yeliz sultan var tehdit mesajı yazmışlar pahdişah kaana bu bizi durdurmak için
haber pahdişaha gitmeden
Yeliz sultan o çapulcuları engellicem ve darbecileri pahdişah kaan hazırlanıyor epim epkk kanallara yollar ilk önce doğan tv ftv ctv htv ştv mesut tv yar tv fırıldak tv muhalif tv ve gazeteler özellikle sihir
muhalefet yapan gazeteler den öldürüp gömerler pahdişah kaan ve şehzade adnan yeliz sultanın emriyle
Bune böyle Yok artık fatih portakal ve ismail küçük kaya ve foxtaki haberler yasaklandı
olağan üstü hal durumuna geçtiler Hakan komiserde bune böyle halit komiser bune böyle
resmen işler karıştı
ERKİN Bu işi çözeceğiz bize isyancılar deselerde
önce hatta çapulcu ve darbecide densede çözeceğiz
ümit neler oluyoruz
derin çözeceğiz
ışık mutlaka Türkiyeyi şavaştan kurtaracağız
erdem bu burda bitmez her şeyin bir zamanı var yandaş medya
muhalefetçiler yer altında kanal merkezi kurarlar
bütün dizilerini alırlar yer altındaki kanallar
bir forumun sitesinde trabzonludan rüşvet alıp büyük başıda yeliz sultana destek olur kurtlar vadisi fanlarıda.
gamze tamam her şeyi ortaya çıkaracağız.
16.bölüm sonu

@Çiğdem- o takasa gönderme beni çaylak üyenin altına düşürmeyi planlıyorlar ve darksaala bide buranın en büyük başına

@Çiğdem- bu göndermelere nediyorsun
hakkını savun tabkide cnm ama başın daha çok belaya girmez umarım :kiki::kiki:
ben bir an önce favori üye olmanı istiyorum düşüncemi o şekilde aktardım konuya 🙂🙂