lan olm altı üstü bir konu sakin ol ya Allah AllahFF | FavoriForumum.Net - Hata
Bir sunucu hatası oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Bu ne lan oha Allahım sen bana sabır ver sabır ((((((((
aga sadece senle benim açacağımı bilsem sana bırakırdım konuyu hemen silmişler ordan devam edin diyecektim neyse sağlık olsun önemli değil kimin açtığıBen erken açtım galiba aga ya sende konu
Aga ben bu konuyu açmak için tam 6 saat bekledim Misafirler gelmişti annem gelme dedi ama eve koştum açıp gidecektim ama olmadı bende ki eşek şansının varya saat 18.00 oldu teyzem aradı sonra açım dedim konu hata verdilan olm altı üstü bir konu sakin ol ya Allah Allah
Allah yardımcın olsun aga İnşallah Abdülheyi bitirmezleraga sadece senle benim açacağımı bilsem sana bırakırdım konuyu hemen silmişler ordan devam edin diyecektim neyse sağlık olsun önemli değil kimin açtığı
bu arada ben şimdi çıkıyorum yarın çok zor bi sınavım var vadiye kadar ve vadiden hemen sonra çalışmam lazım yorumlarımı yarın bombardıman şeklinde yapacam
herkese iy iseyirler konu sana emanet aga @sürgünüm
Olur sonra alışırsınheyecan yaptım aga ilk deneyimim
Sezon finalinde de konuyu bize bırakırsın.anlamadım aga
Takas bıraksın ama ben bırakmam konuyu kimselereSezon finalinde de konuyu bize bırakırsın.
Neyse konuyu çoşturalım hemen nereye gidiyorsun?
bende diyorum konuyu niye bana bıraktı sezon finalinde konuyu açacağımı söylemiştim sınavımda yok açıp coşturacam 50 sayfa hedef koydum kim açarsa aga hodrimeydan sezon finali olmasa bırakırdım tabiSezon finalinde de konuyu bize bırakırsın.
Neyse konuyu çoşturalım hemen nereye gidiyorsun?
Oha 300 sayfa mı ben hayatımda bu kadar kazık bir şey görmedim 300 sayfa ne yav 😱bende diyorum konuyu niye bana bıraktı sezon finalinde konuyu açacağımı söylemiştim sınavımda yok açıp coşturacam 50 sayfa hedef koydum kim açarsa aga hodrimeydan sezon finali olmasa bırakırdım tabi
sınavım var aga ya daha 300 sayfa okunacak yer var vadi var varoğlu var