Yeni Sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Kim Olacak?

Evet, Behzat Ç.'yi izliyordum. Daha çok Behzat Ç.'yi Serdar Akar yönetiyordu. Doğan Ümit Karaca, doğallığa önem veren bir yönetmen. Behzat Ç. baştan sona doğal bir diziydi. O açıdan yani. :)

Serdar Akar yönetmen olsaydı daha iyiydi gerçi. O mesela tamamen doğallığa önem veriyor. Sadece bir sahne çekiyor, sonrası yok. Behzat Ç.'yi çektiğinde diziyi doğal yapan aslında buydu. :)
bilgilendirmen için çok saol

Behazt Ç ve Elveda Rumeli gibi iki efsane diziyi yönetmiş, Vadi ve yönetmen adına çok iyi bir gelişme. :)

4 senelik diziyle 12 senelik diziyi bir tutman bile yanlış. My 4 sene de reyting düşüklüğü yaşadı Vadi 12 senedir 10 reytingin altına düşmedi pek :) Hangi dizi 12 yıl boyunca hep reytinglerde 1. olmuş Vadiden başka söyler misin bana ? My Osmanlı tarihimizi karalıyor tabii ki de karıştırılamaz :)
kişisel görüşlerinle gerçeklerin bir tutuyorsun o yüzden cevap vermiyorum sana daha fazla:X

HACI NE ZAMAN DEĞİŞTİ EN SON BÖLÜMÜ BU ADAM MI ÇEKTİ YOKSA BUNDAN SONRA Kİ BÖLÜMLER İÇİN Mİ

OOOOO çok sert olmuşşşşşşşşşşşş
yok valla sert değil 1.si vadinin son 2 yönetmenini izleyenler bile eleştiriyor iyi bir iş çıakrtamazsa eleştiri kaynağı olacak 2.si vadinin yönetmenleri pek adından söz ettiremiyor misal zeynep günay tan herkes öbgz ile bilir kadını kimse vadi demez ilk olarak :)

Başarılar umarım iyi bir iş çıkarır :) İnşallah Onur Tan gibi araba sahnelerini VGA kamerayla çekmez :D