Yeni Sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Kim Olacak?

kimse vadi bu kadar rekor kırdı diye haber yapmıyor :) neyse ben ders çalışmaya gidiyom akşama görüşürük :F
İnternete Vadi rekorları yaz bak ne çıkıyor :) tabi hemen kaçarsın işte

my vadi ve diğer dizilerle karşılaştırlamayacak seviyede bir iş o yüzden karıştırma glu glu işim var:)
Tabi ki de karşılaştırılmaz çünkü Vadi bir efsane my ise her sezon reytingi düşen bir yapım

my vadi ve diğer dizilerle karşılaştırlamayacak seviyede bir iş o yüzden karıştırma glu glu işim var:)
4 senelik diziyle 12 senelik diziyi bir tutman bile yanlış. My 4 sene de reyting düşüklüğü yaşadı Vadi 12 senedir 10 reytingin altına düşmedi pek :) Hangi dizi 12 yıl boyunca hep reytinglerde 1. olmuş Vadiden başka söyler misin bana ? My Osmanlı tarihimizi karalıyor tabii ki de karıştırılamaz :)

Dizi bu sezon bitmeyecekmiydi @takas'tan öyle bir duyum almıştım.Muhtemelen son sezonu.Serdar Akar niye dönmüyor anlamıyorum.Yine ilk 3'te olacaktır

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yönetmen değişikliği yaşandı! Yeni sezona yeni yönetmen!​

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde Necati Şaşmaz,Kenan Çoban,Çiğdem Batur,Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda yönetmen değişikliği yaşanacak.

Bilindiği üzere dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan yer alıyordu ancak dizinin yönetmeni değişti ve yerine gelen yönetmen ise Doğan Ümit Karaca oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

kurtlar_vadisi_pusu_164_bolum_fragman13487318090_h933249.jpg

HACI NE ZAMAN DEĞİŞTİ EN SON BÖLÜMÜ BU ADAM MI ÇEKTİ YOKSA BUNDAN SONRA Kİ BÖLÜMLER İÇİN Mİ

doğan ümit karaca adına kötü bir tercih olmuş :) dizi adına iyi bir tercih olmuş :)
OOOOO çok sert olmuşşşşşşşşşşşş

Dizi bu sezon bitmeyecekmiydi @takas'tan öyle bir duyum almıştım.Muhtemelen son sezonu.Serdar Akar niye dönmüyor anlamıyorum.Yine ilk 3'te olacaktır
Yok aga İnşallah Abdülhey ölmezse 2023'e kadar devam edecek. Ölürse bir daha ki sezon Pusunun sonu başka bir konsepe geçebilirler. Doğan Ümit Karaca'ya gelince Vadi adına hayırlı olsun İnşallah Onur Tandan daha iyi bir yönetir

onur tan gitsin karısı zeynep günay tandan biraz yönetmenlik dersi alsın

senaristler hakkında bilgi vermiş mi yüksel abimiz
Yüksel Aytuğ bu sezon Necati Şaşmaz'ın çok yorulduğunu hatta iş yükünden hastalandığını da yazmıştı.Birde bu kardeşiyle ayrılığın aniden yaşandığını biliyoruz ama seneye herşeyin düzeleceğini ve yerli yerine oturacağını söylemişti.:)

behzat ç yönetmiş bir adam doğan bey kesinlikle kurtlar vadisine faydalı olucaktır onur tan çizgi film yönetir ancak hahah :F

Yüksel Aytuğ bu sezon Necati Şaşmaz'ın çok yorulduğunu hatta iş yükünden hastalandığını da yazmıştı.Birde bu kardeşiyle ayrılığın aniden yaşandığını biliyoruz ama seneye herşeyin düzeleceğini ve yerli yerine oturacağını söylemişti.:)
adamı çok pis kontrpiyede bıraktılar hem kardeşi hem de senarist grubu

Karagül valla çok sağlam dizi onu artık hiçbir güç yıkamaz. :D
Vadi 12 senedir sağlam dizi 3 senelik sağlam dizileri çok gördü. Vai şu an yazın gelmesiyle düşmüş durumda seneye izle ve gör Polat sahalarda İnşallah yanında Abdülhey-Erhan :A Sonra Kriptex olaylarına falan girecekler 10 senedir bunu bekliyorduk bir de konsey falan kuruldu mu 16-17 reyting cepte :D

adamı çok pis kontrpiyede bıraktılar hem kardeşi hem de senarist grubu
Sezon ortasında yaşanması kötü oldu yoksa Necati'de para var,yaz tatilinde en kral senarist ve yönetmenleri bulur buldu da.Osman Sınav ve Serdar Akar'dan sonra en iyi yönetmendir Doğan Ümit Karaca.:)