Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

aynen öyle 12.bölüm Elif Ömer açısından efsane olacak bence :D
Son sahnede Ömer elini duvara vurunca Elif nasılda çaresizce Ömer dedi öyle :love1:
Ömer'e son sahnede üzüldüm, ama adam çok içten oynuyor ya bravoo :)

Bittircik anlattı ya herseyi bire bir malum mü oldu ona )))o görüntülerin ağzı açık izlenecek neyi var iki kişi uzaktan konuşuyor )))
Pıtırcıgın anlatmasıyla HD - süper ses ortamı ne alaka :X Pıtırcık Sibel için şaştı kaldı. Sen böyle süper ses ortamı filan diyince bzim totoş @xemrexxx yine teknik bi hata buldu sandı seni zaar:X (malum diziyi de izlemiyor )

aga bu kız nasıl @sürgünüm
image-upload-1-735213.jpg

kara para aşk ta da oynuyo deniz barut :D
Güzel ama Tubam'ın yanına yaklaşamaz.:D

Pıtırcıgın anlatmasıyla HD - süper ses ortamı ne alaka :X Pıtırcık Sibel için şaştı kaldı. Sen böyle süper ses ortamı filan diyince bzim totoş @xemrexxx yine teknik bi hata buldu sandı seni zaar:X (malum diziyi de izlemiyor )
dizide hata aramiyim artık :X birazcık twittera baakyım neler bulmuşlar:A

sen 5 dkk polisiye görsen polisiye diyorsun tamamına:Xyalan dünya da da zerrin av tüfeğiyle eylemi vurmuştu yalan dünya da numara aksiyon-polisiye ha:)

hayatının hatasını yaptı kız:X saysalar dizideki ilk 10 karakter içine girmez ama başrol olacak kız:X
Sen de bi kez bakıştılar mı Elif - Ömer aşkı diyorsun o zaman:X Ben Elif Ömer aşkının ağırlıgını 5.bölümden sonra hissettim. Sen tabi kötüleceğin için ilk bölümden başlamiştin gerçi neyse:X

Sen de bi kez bakıştılar mı Elif - Ömer aşkı diyorsun o zaman:X Ben Elif Ömer aşkının ağırlıgını 5.bölümden sonra hissettim. Sen tabi kötüleceğin için ilk bölümden başlamiştin gerçi neyse:X
ilk bölümün sonundaki bakışmalar tam fanların istedği şeyler italyadaki sahneleri saymiyiim bile:X

bu arada diziyi başbakan görmesin 2 komiser maaşı olan aileden sonra; bir öğretmen 1 ya da 2emekli maaşlı sibelin ailesi de fakirlik edebiyatı yapmış onlar fakirse fakirler ne :) başbakan o ka diyor maaşları şu ka yaptık diye:)))) @beyazsoy

aradıklarında kendi kafandan uydurdukların :A Hap (hap için bilemicem dedin) Sahne çekimleri (bilemicen dedin) hep buluyon açıklanınca bilemicen diyon:X
sahne çekimine bilemicem demedim bal gibi hataydı o:X

Hata değilse saçmalık ötesi bir olay son videonun bulunması. Polis çevredeki tüm videoları incrlemeyecek uyduruk bir çocuk bulacak )))) ya hala bu diziyi savunuyorsun ya. Canları istiyor pat görüntü çıkıyor canlari istiyor pat GSM şirketinden ses kaydı çıkıyor bu saçmalıkları yapan da hep pıtırcık karadayindan bunun için mi öldürdüler kızı )))

Aslı karakteri özel ve farklı izlemesi keyifli Ömer'e hoşgeldin eniştecim demesi :D
Elif'e sarılması filan güzeldi
Ömer Elif'e çoktan aşık oldu ama kendine bile itraf edemedi
Ya pasta sahnesine sinir oldum keşke görseydi Elif ömer ona neler neler aldırtırdı.:D

Hata değilse saçmalık ötesi bir olay son videonun bulunması. Polis çevredeki tüm videoları incrlemeyecek uyduruk bir çocuk bulacak )))) ya hala bu diziyi savunuyorsun ya. Canları istiyor pat görüntü çıkıyor canlari istiyor pat GSM şirketinden ses kaydı çıkıyor bu saçmalıkları yapan da hep pıtırcık karadayindan bunun için mi öldürdüler kızı )))
Uyduruk çocuk değil hacker :X Burdan ekmek yok:A

ilk bölümün sonundaki bakışmalar tam fanların istedği şeyler italyadaki sahneleri saymiyiim bile:X

bu arada diziyi başbakan görmesin 2 komiser maaşı olan aileden sonra; bir öğretmen 1 ya da 2emekli maaşlı sibelin ailesi de fakirlik edebiyatı yapmış onlar fakirse fakirler ne :) başbakan o ka diyor maaşları şu ka yaptık diye:)))) @beyazsoy

sahne çekimine bilemicem demedim bal gibi hataydı o:X
Orda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyor:bağır: Orda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.

Bu akşam fragmanın çıkmamasına çok sevindim diziden sonra hiç konuşamıyorduk olayaların üstünden geçemiyorduk iyi geldi.:)
Ahh şunlara laf anlatmaktan bide ben yorumlayabilsem:X

Hakirlikla ne alakası var olayın... güvenlik kameraları ne ara internete bağlandı )))
işte bu olmadı hacı :F Bugune bugun artık güvenlik sistemleri internete bağlılar. İşe giden kadın evdeki güvenlik kamerasıyla cocugna bakabiliyor. Hem ne biliyosun o cafeninde güvenlik sistemi internet üzerinden (buluta) kaydediliyor???