Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tüyoları-Bomba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Fenomen dizi Kurtlar Vadisi sezon finaline girerken yine heycan dozajını yükseltti.
Yarın 228.bölümle ekrana gelecek efsane dizinin sezon finaline 1 hafta kaldı.
Her gün yeni tüyolar ve tahminler gelirken sezon finaliyle ilgili tüyolarda ortaya çıkmaya başladı.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm (Sezon Finali) Tüyoları;

-Tapınakçılar Mr Key İle İlgili üst düzey bi toplantı Düzenleyecek.
-Kara Ve Pusat Deşifre Olacak.
-Yüce Majeste ortaya Çıkacak.
-Sezon Finalin'de Polat Alemdar Bu Sezon en Aktif Olacağı Bölüm'le Karşımıza Çıkacak.

Yarın ki bölümden önemli tüyo;
-Cahit arkasına Armagedon timini alarak MR.Key'e Silah çekiyor !
-Abdülhey'in ölmeme ihtimali var.
-Yeni sezonda ustanın sesi düzelecek.

YENİ TÜYOLAR;

-Sezon Finalinde Polat Alemdar Armegedonu yerle bir ediyor.
-Polat Alemdar sezon finaliyle mezarından çıkıyor
-Son 2 Bölüm'de İmdat,Bektaş,Sarp,Şurup Öldü.
Sezon Finalinde Bu Sayı 2 Katına Çıkacak.

-Abdülhey ve Cahit'in bulunduğu Mekanı KGT Basacak KGT'den Ölenler Olacak..
-Ve Bu Bölüm'de Şamil'de Ölecek.

Yeni tüyolar geldikçe ekleneecek arkadaşlar Kurtlar Vadisi Pusu kendi günün kendi saatinde Atv'de

Son düzenleme:
Hakikaten Polat'ın sesi bu sezon niye kısık gibi çıkıyor
abi geçen sezon finalinde boğuldu ya ses telleri zarar gördü ondan bi de sesi ihtiyarlar gibi olsun diye yapmışlardır :D
isterseniz yarın ki bölümün senaryosunu da paylaşabiliriz :kiki:

Gözlerim ''Abdülhey ölmeyecek'' i aradı ama... :(

abi geçen sezon finalinde boğuldu ya ses telleri zarar gördü ondan bi de sesi ihtiyarlar gibi olsun diye yapmışlardır :D
isterseniz yarın ki bölümün senaryosunu da paylaşabiliriz :kiki:
Vadi forumunda kilerin klasik sözü vardır aklıma geldikçe gülüyorum ya :kiki:
Polatı bu sene ıkına ıkına konuşturttular

Bunun gibi bir şeydi :F

Arkadaşlar bu benim tüyom Abdülhey ölmeyecek galiba buna inanmaya başladım bu tüyoları veren adamın fikri ölmeyeceği yönünde bakalım

Yok artık.😱 Ölecek ölmeyecek falmı baktırıyorsun bize.:)
aga inan ki benim hiçbi fikrim yok adamlar paylaşır ben onların yalancısıyım bak olayı şöyle açıklim :D
facede bi sayfa var adam yeni bölümden replik bile veriyor ve tüyoları full doğru; dedi abdülhey kesin ölecek bu adam ne dese çıktı sürekli takip ediyorum

başka bi sayfada var tüyoları veriyor bazen çıkmadığı olmuyor değil bi ara tüyoları çıkmıyordu ama son zamanlarda o da tutturmaya başladı ve o da replik paylaşıyor :D bu sayfanın admini de vadi setinden bu da abdülhey ölmeyecek diyo ama kesin konuşamıyo

şuan bana sorarsan ilk kaynak daha güvenilir geliyor yani abdülhey %58 ölür %42 ölmez şuanda :D

Bende kendi fikrimi söyleyim Abdulhey ölmez gidicek yeri yok çünkü Mematiye benzemez başka dizi bulamaz oynayacak.:)

aga inan ki benim hiçbi fikrim yok adamlar paylaşır ben onların yalancısıyım bak olayı şöyle açıklim :D
facede bi sayfa var adam yeni bölümden replik bile veriyor ve tüyoları full doğru; dedi abdülhey kesin ölecek bu adam ne dese çıktı sürekli takip ediyorum

başka bi sayfada var tüyoları veriyor bazen çıkmadığı olmuyor değil bi ara tüyoları çıkmıyordu ama son zamanlarda o da tutturmaya başladı ve o da replik paylaşıyor :D bu sayfanın admini de vadi setinden bu da abdülhey ölmeyecek diyo ama kesin konuşamıyo

şuan bana sorarsan ilk kaynak daha güvenilir geliyor yani abdülhey %58 ölür %42 ölmez şuanda :D
Aga bak bence ne olacaksa son sahnede olacak sonra seneye Polat ile bir planları olduklarını gösterirler bence

Bende kendi fikrimi söyleyim Abdulhey ölmez gidicek yeri yok çünkü Mematiye benzemez başka dizi bulamaz oynayacak.:)
bence her dizide rahat oynar oyunculuğu mükemmel ben çok beğeniyorum
adam sessiz sakin diye böyle düşünülüyor olabilir ama hakkını veriyor sonuna kadar
sesi tuhaf biraz Allah vergisi o da halloluyor gerisini zaten kendisi hallediyor
Necati abimizin bence kendi sesi daha güzel ama kenan çoban ın kendi sesi tuhaf biraz

abdülhey an itibariyle ölsün peşine bütün yapımcılar düşer başrol için ismi yeter :D

bence her dizide rahat oynar oyunculuğu mükemmel ben çok beğeniyorum
adam sessiz sakin diye böyle düşünülüyor olabilir ama hakkını veriyor sonuna kadar
sesi tuhaf biraz Allah vergisi o da halloluyor gerisini zaten kendisi hallediyor
Necati abimizin bence kendi sesi daha güzel ama kenan çoban ın kendi sesi tuhaf biraz

abdülhey an itibariyle ölsün peşine bütün yapımcılar düşer başrol için ismi yeter :D
Aga memlekette aksiyon dizisi yok nerde oynayacak.bence çok yetenekli bir oyuncu değil ama aksiyonla kapatuyor M.Akif Alakurt gibi.:)

Aga memlekette aksiyon dizisi yok nerde oynayacak.bence çok yetenekli bir oyuncu değil ama aksiyonla kapatuyor M.Akif Alakurt gibi.:)
aga yapma ya nasıl yetenekli değil :D ben adama hayran kalıyorum her bölüm koşarken saçlarının sallanması bile bi başka :D bana göre çoğu oyuncuyu ezer geçer duygusal sahnelerde de gördük :d Hayat verenin kulu Abdülhey! :D

aga yapma ya nasıl yetenekli değil :D ben adama hayran kalıyorum her bölüm koşarken saçlarının sallanması bile bi başka :D bana göre çoğu oyuncuyu ezer geçer duygusal sahnelerde de gördük :D Hayat verenin kulu Abdülhey! :D
Aga Memati'de ki vucut kullanmaya bak birde Abdulheye bak bu tiple hangi dizide oynayacak.
Abdulheyi bende seviyorum hemde çok seviyorum abim gibi aileden birisi gibi çok efendi bir adam ama oyunculuk başka birşey.:D

Aga Memati'de ki vucut kullanmaya bak birde Abdulheye bak bu tiple hangi dizide oynayacak.
Abdulheyi bende seviyorum hemde çok seviyorum abim gibi aileden birisi gibi çok efendi bir adam ama oyunculuk başka birşey.:D
aga şöyle bişey var bak tv de ki dizilere bakıyorum rolünü abartanlar bağırıp çağırıp zırlayanlar falan çok iyi oyuncu olarak lanse edilir hep mesela kıvaç ın kuzey rolüne çok iyi diyenler vardı halbuki bana göre kötüydü çünkü acayip abartarak oynuyodu onun yüzünden izlemeyi bırakmıştım o diziyi
abdülhey rolü gereği sakin soğukkanlı bir tip ve bunu çok iyi canladırıyor valla eskiyi bilmem de an itibariyle konuşuyorum Abdülhey bana göre mükemmel bir oyuncudur bunu her bölüm yorumlarına da yazıyorum her hafta hayran bıraktırıyo kendine
jest mimiklerini rolü itibariyle çok iyi kullanıyor gaye ye verdiği tepkiyi hatırlasana son bölümde çayı yere attı ya orda mest oldum ben :D
diyorum ya sana aga mematinin rolü fevri bi karakterdi abdülhey öyle bi karakter değil karakterini en iyi oynayan oyunculardan biri
ben zaten hayranıyım kenan çoban ın sevme kısmına girmiyorum ve oyunculuğunu da çok beğeniyorum :)

tip konusu da başka bi mevzu adam tam vadilik tipte :D

Bence sezon finalinde herkesi ters kö§e yapacaklar belki de bu söylentileri kendileri bilerek çIkartIyorlar

Bence sezon finalinde herkesi ters kö§e yapacaklar belki de bu söylentileri kendileri bilerek çIkartIyorlar
yalnız abi set ekibi çok tüyo çıkarıyor bence bilerek izin veriyolar yoksa koskoca pananın haberi yok mu :D bu sayfalarda çıkınca bütün vadi sayfalarında yayılıyor zaten :D

Yeni tüyolar geliyor;

-Sezon Finalinde Polat Alemdar Armegedonu yerle bir ediyor.
-Polat Alemdar sezon finaliyle mezarından çıkıyor
-Son 2 Bölüm'de İmdat,Bektaş,Sarp,Şurup Öldü.
Sezon Finalinde Bu Sayı 2 Katına Çıkacak.

Valla böyle net bilgi vermeyen tüyolar daha bi heyecan katıyor. :D

Valla böyle net bilgi vermeyen tüyolar daha bi heyecan katıyor. :D
aynen ya acayip heycanlanıyorum sezon finali son yılların en süper finali olacak o kadar çok olay var ki bölümü düşünemiyorum :D
aga benim aklıma bişey takıldı mr.key yüce majeste olabilir mi acaba :D