sen sülümandan sonra ölecek dedin.ss
[HASHTAG]#hainlalamustafapasa[/HASHTAG] bile üzüldü
sen sülümandan sonra ölecek dedin.ss
Dizide öldürüyor yahu gerçekte öyle bir şey yok.
son sahne olmasa ağlatırdı.ssAras Bulut döktürüyor..
Evet duygulandırdı ama ağlatacak kadar değildi. Bir Mustafa, bir Cihangir sahnesi gibi olmamış..son sahne olmasa ağlatırdı.ss
çocukların ölmesini gösterse kesin ağlatırdıAllah belanı versin hain ayyaş selim anası kılıklı korkak yaratık. Cani pislik ya böyle bir şey yok kardeşine ve evlatlarına nasıl kıyarsın sütü bozuk.![]()
Evet duygulandırdı ama ağlatacak kadar değildi. Bir Mustafa, bir Cihangir sahnesi gibi olmamış..
Sülüman ölürken açacam Angara'nın Bağlarını keyfin dibine vuracam.çocukların ölmesini gösterse kesin ağlatırdıbeni en çok duygulandıran cihangirin ölümü oldu sülümanda çok üzüleceğimi sanmam
![]()
Gösterdi ya. Tek tek yere düştü çocuklar.çocukların ölmesini gösterse kesin ağlatırdıbeni en çok duygulandıran cihangirin ölümü oldu sülümanda çok üzüleceğimi sanmam
![]()
Sülo Selim'i dayak manyağı yapsa da elem kederimiz azalsa az.biri mesajlarımızı siliyor.ss
çocukalrın boğulması gösterilse [HASHTAG]#bayazid[/HASHTAG] gibi daha iyi olurdutüm türkiyede bir elem keder patlaması
![]()
selime boyun devrilsin emi diyor#MuhtesemYuezyıl beyazit yürekleri dağladın....ve selimmmm sen... emi sen...
@Çiğdem- o nokta noktalarda ne denmiş sen bilirsin.ss
ıyyy sen şarkı söylerdin o sesinle .ss
hahahaha sendende birşey kaçmıyorMustafa kadar yakışıklı olmadığı için fazla üzüleceğimizi sanmıyorum açıkçası...#şehzadebeyazıd#muhteşemyüzyıl
@Çiğdem- iş başında
😱
finalde sülüman ölmezse görücem sizi@denizz19 boşuna post kastı siliniyor işte.
Ben bölümü çok beğendim çok güzeldi bakalım final nasıl olacak.![]()
bence daha ağır küfürler etmişselime boyun devrilsin emi diyor
hahahaha sendende birşey kaçmıyor![]()
sülo selimin yanına gelene kayığılır kalırSülo Selim'i dayak manyağı yapsa da elem kederimiz azalsa az.Asıl patlama o Sülo geberince yaşanacak.
![]()
Osmanlı kimlere kalmış Allah'ım.finalde sülüman ölmezse görücem sizi
bence daha ağır küfürler etmiş
sülo selimin yanına gelene kayığılır kalırzati artık biş iyapamaz tek varis kaldı taht için.ss
Osmanlı kimlere kalmış Allah'ım.![]()
Şaşirmam ki
star yaşadı bu arada bu bölmü sitesinde uçar 3 milyonu rahat geçer geçen bölüm 2.75 milyon izlenmiş@Forumdash
ee baızları oralarda da uçamıyor naparsınŞaşirmam kisenin de dediğin gibi "sitesinde uçar"
![]()
Iyyyy ordan vuramadım burdan vurayım mı diyon total vari hareketlerinle ugraşamıcamee baızları oralarda da uçamıyor naparsınhem karadayı 5 reytingle yunansitanı kasıp kavuruyor diyen biri bu duruma laf edemez bence
![]()
de get kpa na sen .ss biz bu akşam yine resitali izledikIyyyy ordan vuramadım burdan vurayım mı diyon total vari hareketlerinle ugraşamıcam![]()
olacak tabi [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]Aras Bulut İynemli TT olmuş.![]()