Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

:A öyle yapıyorum dimi neyse bugün burda da olmaya çalışacağım :)
Mesajımdan alıntı yapmışsın görmemişim :) O kadar alışmışım ki nasıl olsa cevap vermez diye bildirimler arasında bakmamışım bile :)

sevdiğim dizileri izlerken başka birşeyle ilgilenmeyi pek sevmiyorum ama bu akşam burda da olmaya çalışacağım :)
Bende sadece dizi izleyen bir insanla tartışıp yorumlaşmayı seviyorum başka türlü geyik muhabbetine dönüyor konu.:)

Merakla bekliyoruz Elif ve Ömerli sahneleri :D @sürgünüm gine unuttum konuyu açmayı :(
Yeni sezona açarsın artık sezon finali geldi.:A

@cookies ve @38AhmetKK yorum konusuna bekleniyorsunuz?:)

Bende sadece dizi izleyen bir insanla tartışıp yorumlaşmayı seviyorum başka türlü geyik muhabbetine dönüyor konu.:)
Haklısın sağolsun bizim forumda da geyik muhabbetini seven arkadaşlar çok :)

Dediğim gibi bugün burda olmayaca çalışacağım şimdi gidip yemek yiyeyim özet başlamadan dönerim :)

Yeni sezona açarsın artık sezon finali geldi.:A

@cookies ve @38AhmetKK yorum konusuna bekleniyorsunuz?:)
Ne çabuk sezon finali yaklasti ya :/ daha yeni baslamistim hemde diziye :) neyse dizinin baslama saatine burada olurum dizi öncesi biraz ders calisiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9300

.Fatmmmaaaaa melun kadin.Ne istiyorsun kizcagizdan ne guzel doktor olacakti.Gidiyorsun nelere bulastiriyorsun saftirigimi.Omer sende git bi yuz ver Elife da yani yeter artik.Kizcagiz mutsuz mutsuz takiliyor.Bu arada bence Asli kendi sacini kullanmali peruk degil 😉 4 fragman cikmis.12 ve 13. Bolumede 4 fragman bekliyoruz 😉

.Fatmmmaaaaa melun kadin.Ne istiyorsun kizcagizdan ne guzel doktor olacakti.Gidiyorsun nelere bulastiriyorsun saftirigimi.Omer sende git bi yuz ver Elife da yani yeter artik.Kizcagiz mutsuz mutsuz takiliyor.Bu arada bence Asli kendi sacini kullanmali peruk degil 😉 4 fragman cikmis.12 ve 13. Bolumede 4 fragman bekliyoruz 😉
Ne kadar dertliymişsin bi dokunduk bin ah işittik.:)

Evet niye yok artık :( @destere PLL'yi fazla kaptırdın kendini galiba:(
Sen ne biliyorsan bende o kadarını biliyorum kimseye birşey söylemiyor.Geçen haftada ne güzel yorum yapıyordu ta ki Emre'nin Muhteşem Yüzyıl geyik muhabbetleri gelene kadar yani @destere'nin suçu yok.Emre'yi konuya almıcaksın arkadaş bana ne Rüstem paşa'nın ölümünden.:)

Sen ne biliyorsan bende o kadarını biliyorum kimseye birşey söylemiyor.Geçen haftada ne güzel yorum yapıyordu ta ki Emre'nin Muhteşem Yüzyıl geyik muhabbetleri gelene kadar yani @destere'nin suçu yok.Emre'yi konuya almıcaksın arkadaş bana ne Rüstem paşa'nın ölümünden.:)
%100 haklısın aslında.

O olayı hatırlatma olay bana döndü xemrexxx'nin ince ve kıvrak dönüşleriyle:F

Konulara artık yorum yapmıyor sadece yaban dizi ve film konusuna yorum yapıcakmış geçen gün bir olay oldu ona kızdı galiba :(
Kırmızı yeri okumuştum bi yerde yazmişti:( Bi anlık kızgınlıktır diye üstlememiştim.

@destere böyle atar yaparak bizi kendinden mahrum bırakıyorsun hacı :( :X

%100 haklısın aslında.

O olayı hatırlatma olay bana döndü xemrexxx'nin ince ve kıvrak dönüşleriyle:F
Yanlış anlaşılmasın babamın yorum sayfası değil isteyen herkes yorumunu yapabilir benim karışmaya hakkım yok benim haddime değil.Eleştirilerini sevip sevmediğini de söyleyebilir ama konuyu sulandırmaya gerek yok.
Ayrıca ben kimseyi şikayet etmedim benim mesajlarımda silindi.:)