@gözlemci dünden beridir kayıp ortalıkta yok @destere gibi@gözlemci @kvp-medya @Çiğdem- Bu gece CIGLIK dizisi yayinlanacakmi ??? Cok heyecanliydi onceki bolumu .
@gözlemci 'nin sınavları varmış heralde bu hafta o yüzden bu hafta yok@gözlemci @kvp-medya @Çiğdem- Bu gece CIGLIK dizisi yayinlanacakmi ??? Cok heyecanliydi onceki bolumu .
Anladim.Merakla bekliyorduk ama@gözlemci 'nin sınavları varmış heralde bu hafta o yüzden bu hafta yok
tekrar bölümü vardı dün izlemedin miAnladim.Merakla bekliyorduk ama
Tekrar bolumunu neden izliyim ben.Gecen hafta izlemisim zatentekrar bölümü vardı dün izlemedin mi
1 hafta bekleyemedin acaba gözlemci diziyi sezon arasına sokunca ne yapacaksın ?Tekrar bolumunu neden izliyim ben.Gecen hafta izlemisim zaten
Bomba'da bu hafta sezon finali tanıtımı yayınladım bakar mısın ?@kvp-medya bilmiyorum napcami kafayi yerim heralde
Bomba'da bu hafta sezon finali tanıtımı yayınladım bakar mısın ?
hahaha kvp medya cookiesi çığlık senaryosundan uzaklaştırıp hemen kendi senaryonu araya sokuyorsun hahaha@kvp-medya bilmiyorum napcami kafayi yerim heralde
Bombaya ben ısınamadim ya Yorumumu yapiyorum simdiBomba'da bu hafta sezon finali tanıtımı yayınladım bakar mısın ?
ısın ısın güzel dizidirBombaya ben ısınamadim ya Yorumumu yapiyorum simdi
Uzaklaştırmak değil onu hayatta düşünmem ama kendi senaryomu sokuyorum doğruhahaha kvp medya cookiesi çığlık senaryosundan uzaklaştırıp hemen kendi senaryonu araya sokuyorsun hahaha
hahaha ayol sen boş ver şimdi çığlığı bombaya gel diyorsun işteısın ısın güzel dizidir
Uzaklaştırmak değil onu hayatta düşünmem ama kendi senaryomu sokuyorum doğru
kaç kere etiketledim bakmadı sinirlendim @cookies, sonra burdan kibarca söyledimhahaha ayol sen boş ver şimdi çığlığı bombaya gel diyorsun işte
@gözlemci ve @Harunnn60 özellikle çok merak ediyordular senaryomu sınavlardan bakamadılar kötü zamanlama yapmışımkaç kere etiketledim bakmadı sinirlendim @cookies, sonra burdan kibarca söyledim
olsun döndüklerinde bakarlar ne zaman bitecek acaba sınavları ? bilgin var mı@gözlemci ve @Harunnn60 özellikle çok merak ediyordular senaryomu sınavlardan bakamadılar kötü zamanlama yapmışım
hayır hiçbir bilgim yok vlla gözlemciden senin daha çok haberin olur 🙂🙂olsun döndüklerinde bakarlar ne zaman bitecek acaba sınavları ? bilgin var mı
benimde bir bilgim yok ya tamda favori üye olduğu haftaya gelmiş sınavlarıhayır hiçbir bilgim yok vlla gözlemciden senin daha çok haberin olur 🙂🙂