Corey Stoll, Homeland'in 4. Sezon Kadrosunda!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1401830921.jpg

Emmy ve Altın Küre ödüllü Showtime dizisi Homeland'in 4. sezonu için hazırlıklar sürüyor.

House of Cards dizisiyle bir anda yıldızı parlayan ve bu dizideki rolüyle Altın Küre'ye de aday olan Corey Stoll, Homeland'in dördüncü sezon kadrosuna katıldı. Gelen habere göre Corey Stoll dizide konuk oyuncu olarak yer alacak ve Pakistan'daki CIA şefi Sandy Bachman'i canlandıracak.

Homeland kadrosuna katılan bir diğer isim ise Laila Robins oldu. Robins, dizide devamlı bir role sahip olacak ve Amerika'nın Pakistan elçisi Martha Boyd'u canlandıracak.

Yakışır :X HoC'dan erken gitti bakalım burda ne zaman gidecek:( Acaba İstanbul'daki sahnelerde mi yer alaca(b)

Yakışır :X HoC'dan erken gitti bakalım burda ne zaman gidecek:( Acaba İstanbul'daki sahnelerde mi yer alaca(b)
Sanmam İstanbul'dan ziyade Pakistan'da çalışacak herhalde Carrie. (b)

Ben de sevindim bu arada ama birkaç iyi transfer daha lazım dördüncü sezon hakkında heyecanlandırmak için. :):)

Sanmam İstanbul'dan ziyade Pakistan'da çalışacak herhalde Carrie. (b)

Ben de sevindim bu arada ama birkaç iyi transfer daha lazım dördüncü sezon hakkında heyecanlandırmak için. :):)
Çalişacak derken? Çekimler orada mı yapılacak yoksa senaryo gereği mi Pakistan'da olacak?? :X Kerem Bursin haberleri de sadece TR sayflarında var yabancı kaynaklarda da bulamadım hiç(b)

Çalişacak derken? Çekimler orada mı yapılacak yoksa senaryo gereği mi Pakistan'da olacak?? :X Kerem Bursin haberleri de sadece TR sayflarında var yabancı kaynaklarda da bulamadım hiç(b)
Senaryo gereği herhalde. Baksana Pakistan için cast yapıyorlar. İstanbul'da da birşeyler olacaktır ama kısa süreliğine olabilir. :)