Gitsem Diyorum Sezon Finaliyle Cuma Lonca TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
44ezbGte4xFJswPuFIcKLLjuytwlygFlnHkd6uZmeHh2kdzdY_ocCG6HBJk4hlSz7paTvPpOkim2T1ny4Fc-GA==

Gitsem Diyorum sezon finalinde sizi neler bekliyor?
Bu hafta sezon finali yapacak olan Gitsem Diyorum dizisinin sezon finali bölüm tanıtımı:
Alper mektubu okurken başına beklenmedik olaylar gelir.Olaylardan bir türlü kurtulamayan Alper mektubu okuya bilecekmidir?
Derin Emiri sevdiğini demek için kafeye davet eder.Kafede sevdiğini diye bilecekmidir?
Demir ve Ece parkta karşılaşırlar.Demir Ece'ye itiraf etmek istiyor?
Emir Ece'ye sevdiğini söylemek için parka davet eder.Parkta Emir'in başına ne geliyor?
Emir ve Alper sahilde buluşmuşlardır.Emir'in Alper'e söyleyeceği önemli sözler nedir?

"VedaIar acıtsa da, bazen gitmek gerekir.."
Gitsem Diyorum sezon finaliyle cuma 18:00'da Lonca TV'de!

YETER ATIK YETERRR DEMIR ECEYI ECE BENI BEN DERINI DERIN EMIRI EMIR ECEYI SEVIYOR YETERRRRR. BEN DEMISTIM @Çiğdem- ECE COK GUZEL VE COOL KIZ DIYE. HERKEA ECEME ASIK YAW.BENDE GIDIYOM SORUNLU SORUNLU BANA ASIK OLMAYAN VE HIC GUZEL OLMAYAN BIR KIZI SEVIYORUM.ODUNMUYUM BEN YAW. @kvp-medya @destere @EnveR

EMIR BANA BEN SENI SEVIYORUM BILE DIYEBILIR.ASK 10GENINI OLUSTURDUK BIZ.HEPIMIZ BIRBIRIMIZI SEVIYORUZ. O BENI BEN ECEYI FALAN... :F:T: HADI EL ATINDA ASK 10 GENIMIZ 20 GEN 30 GEN OLSUN :F

YETER ATIK YETERRR DEMIR ECEYI ECE BENI BEN DERINI DERIN EMIRI EMIR ECEYI SEVIYOR YETERRRRR. BEN DEMISTIM @Çiğdem- ECE COK GUZEL VE COOL KIZ DIYE. HERKEA ECEME ASIK YAW.BENDE GIDIYOM SORUNLU SORUNLU BANA ASIK OLMAYAN VE HIC GUZEL OLMAYAN BIR KIZI SEVIYORUM.ODUNMUYUM BEN YAW. @kvp-medya @destere @EnveR

EMIR BANA BEN SENI SEVIYORUM BILE DIYEBILIR.ASK 10GENINI OLUSTURDUK BIZ.HEPIMIZ BIRBIRIMIZI SEVIYORUZ. O BENI BEN ECEYI FALAN... :F:T:
:F Yok artık :D Derinde güzel kız. 😉

@EnveR yok lo herkes Eceye sarkiyor .Ama Dunyalar guzeli Ece tabikide ona hic boyle yaklasmayan cok yakisikli olan bana yaklasiyor beni seviyor.Bende kenarda kosede kalmis Derini :( Batsin boyle dunya.Bu arada ben ciddiyim Ask 10 genimizi olusturduk 20gen 30gen yapmak istiyoruz @destere ve @Çiğdem- siz davetlisiniz bu ask 20 genine. :F:

Bu duruma hadisenim daglar bana ben sana sen kendine diye devam eden sarkisini ornek goruyoruz :)

@EnveR yok lo herkes Eceye sarkiyor .Ama Dunyalar guzeli Ece tabikide ona hic boyle yaklasmayan cok yakisikli olan bana yaklasiyor beni seviyor.Bende kenarda kosede kalmis Derini :( Batsin boyle dunya.Bu arada ben ciddiyim Ask 10 genimizi olusturduk 20gen 30gen yapmak istiyoruz @destere ve @Çiğdem- siz davetlisiniz bu ask 20 genine. :F:

Bu duruma hadisenim daglar bana ben sana sen kendine diye devam eden sarkisini ornek goruyoruz :)
hahaha @destere emekli olmuş cnm artık otür işlerde yokmuş bunuda görücektik yanı :F:F

Alper: Ece beni seviyormus
:D Emir: Derin beni seviyormus

Sonra Dudu gelir ikisinin bedenlerini ruhlarini falan degistirir.Sonuc : Ece Emiri Derin alperi seviyor @eros @Çiğdem- @kvp-medya @EnveR :)

Son düzenleme:
O cocugu ben dogru duzgun gormedim bile.Bide hic sevmem.O Emirin kankasi.Benim biseyim degil.Zaten Eceme yan gozle bakiyor. :( Demir Ve Emir sevmiyorum sizi yawwww Bide kiz karakterler sart 2 kiz var 3 erkek bir kiza yukleniyoz mesela. @kvp-medya duyurulur
@kvp-medya dahil etsin benide bu senaryoya rol almadığım tek dizi galiba :F

Birde @pompy nin dizileri var onlardada yoksun @Çiğdem- sonra benim dizimde yoksun.Ama dahil olcaksin.Nasil bir karakterde olacagini ozelden yazacagim :)