- Reaksiyon puanı
- 59,895
- Puanı
- 1,060
Dur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.Moral bozma![]()
Dur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.Moral bozma![]()
Biz sana antilik yaptık mı melunDur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.![]()
😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Biz sana antilik yaptık mı melun![]()
Sokak Sanati yok ben sana gereken cevapları vereceğim elbet😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Onların acısı çıkacak elbet en büyük antiliği de Kurabi'ye yapıcam.
![]()
😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Onların acısı çıkacak elbet en büyük antiliği de Kurabi'ye yapıcam.
![]()
Sokak Sanati yok ben sana gereken cevapları vereceğim elbet![]()
Yapmadın mı Akına sinsirella diyordunTurabi'nin en büyük fanı benim ama ben bir şey yapmadın neden Turabi'ye yükleneceksin.😡
Hissettim bu melunun bir şeyler çavirdiğini geldim.![]()
Yapmadın mı Akına sinsirella diyordun![]()
Yok artık. 😱 😱 😱Turabi'nin en büyük fanı benim ama ben bir şey yapmadın neden Turabi'ye yükleneceksin.😡
Hissettim bu melunun bir şeyler çavirdiğini geldim.![]()
Yok artık. 😱 😱 😱
Geneli söyledi o melunDün akşamı kasteddim.Ayrıca sen kimdensin.😡Bir günde aramızı açma noktasına getirmiş yine o melun seni.
![]()
Gördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.Ciddiyim dün akşam iyi yorumlar attım hep.![]()
Geneli söyledi o melun![]()
Gördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.![]()
Kimseyi savunduğum yok 😡Sen niye savunuyorsun peki.![]()
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksınGördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.![]()
Benim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]Sen niye savunuyorsun peki.
Sen de hep kötü yorum yaptın ayrıca artık iyi yorum yaparız Merhum'un hakkında.![]()
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.Kimseyi savunduğum yok 😡
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksın![]()
Akından kurtulduk beBenim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]![]()
Kimseyi savunduğum yok 😡
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksın![]()
Benim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.![]()
O meluna saldırma planları yapıyorumYinede o melunla benzer ve iyi yorum yapma.😡
Peki ama biz daha fazlayız unutma.![]()
Senden korkan senin gibi olsunBenim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.![]()
@sokak sanati ne zaman gidiyordun sen tam olarak?Akından kurtulduk beayrıca senden ne korkacam totoş
![]()
O meluna saldırma planları yapıyorum![]()
@sokak sanati ne zaman gidiyordun sen tam olarak?![]()
Güzel güzel.Peki ben sizi baş başa bırakıyorum.Zaten tehdit oluşturabilecek bir durum yok her şey ortada.
Warmıymışım gibi duruyorum.Perşembe Cuma hiç olurum rahat ol.
![]()