Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
TNS reyting sistemi tarafından hazırlanan ve haftanın en iyi dizilerinin de belli olduğu sonuçlar bu hafta da belli oldu. Buna göre total grubunda zirvenin sahibi yine ''Karagül'' olurken, AB grubunun zirve sahibi ise ''Küçük Ağa'' oldu.

Karadayı eski oranlarından oldukça uzaklaşmış görünüyor bu hafta da. Dizi öyle ki kendi gününde zirve yarışından bir hayli uzak. Ancak yine de üç grupta da oranları fena sayılmaz.

Küçük Ağa geçen hafta karşısında Survivor varken epey bir düşüş yaşamıştı ancak bu hafta güçlü rakibi gidince yeniden oranlarını yükseltmeyi başardı ve AB grubunda zirvenin sahibi oldu.

Kaçak ise iyi olan reytinglerini iyice düşürdü. Gelecek sezon devam edecek olan dizinin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Muhteşem Yüzyıl finale doğru giderken oranlarını da yavaştan arttırmaya başladı gibi görünüyor. Ancak eski oranlarına oldukça uzak diyebiliriz.

Ankara'nın Dikmeni ve Kara Para Aşk ortalama oranlarını almaya devam ettiler ancak Ankara'nın Dikmeni bu hafta AB grubunda gözle görülür düşüş yaşadı.

Kurtlar Vadisi Pusu eski oranlarına oldukça uzak reytinglerle devam ediyor. Bu hafta totalde küçük bir düşüş yaşarken, AB grubunda da ufak bir yükseliş yaşadı ancak sıralama olarak geriledi.

Aramızda Kalsın totalde oranlarını iyice düşürürken, AB grubunda ise dikkat çekici yükselişi onu zirveye de taşıdı.

Karagül genel olarak düşen tüm dizilere inat yükselişini koruyan ender dizilerden görünüyor. Dizi özellikle son haftalarda AB grubunda da atağa kalkmaya başladı.

Medcezir iyi olduğu AB grubunda da iki haftadır zirveyi elinden kaptırmış durumda. Oranlarını bu hafta az da olsa arttırdı ama özellikle totalde rakibiyle fark oldukça fazla.

Şefkat Tepe ve Arka Sokaklar ortalama oranlar almaya devam ederken, Arka Sokaklar'ın zirve yarışından bir hayli uzaklaşması da dikkatlerden kaçmıyor.

Bu haftanın hiç kuşkusuz en iyi çıkışlarından birini ise O Hayat Benim yaptı. Dizi iki grupta da aldığı en iyi oranları aldı.

Küçük Gelin geçen haftaya göre oranlarını arttırsa da eski oranlarını mumla arıyor. Güneşi Beklerken ise eski oranlarını arayan bir diğer dizi.

TOTAL

1) Karagül 13,16 / 36,49
2) Küçük Ağa 11,94 / 30,96
3) Kurtlar Vadisi Pusu 10,65 / 27,98
4) Muhteşem Yüzyıl 8,72 / 23,54
5) Karadayı 8,32 / 22,05
6) Şefkat Tepe 7,45 / 20,15
7) Medcezir 6,99 / 19,04
8) O Hayat Benim 6,26 / 15,86
9) Küçük Gelin 5,86 / 14,24
10) Arka Sokaklar 5,77 / 15,60

AB

1) Küçük Ağa 11,28 / 31,12
2) Karagül 9,68 / 26,35
3) Muhteşem Yüzyıl 8,59 / 25,55
4) Karadayı 8,51 / 22,47
5) Medcezir 8,29 / 22,56
6) Aramızda Kalsın 6,70 / 19,49
7) Kurtlar Vadisi Pusu 6,05 / 17,36
8) O Hayat Benim 5,56 / 15,31
9) Kara Para Aşk 5,48 / 16,33
10) Yalan Dünya 5,31 / 14,66

ABC1

1) Karagül 12,35 / 32,30
2) Küçük Ağa 11,96 / 29,96
3) Muhteşem Yüzyıl 10,81 / 28,22
4) Kurtlar Vadisi Pusu 10,75 / 26,94
5) Karadayı 9,38 / 24,00
6) Medcezir 7,81 / 20,48
7) O Hayat Benim 6,75 / 16,16
8) Aramızda Kalsın 5,97 / 15,16
9) Kara Para Aşk 5,89 / 15,43
10) Ankara'nın Dikmeni 5,82 / 15,27

thumbnail_1401695521.jpg

@denizz19 yine döktürmüşsün.:DYorumun Dağ olmuş yine.

Karagül zirveyi bırakmıyor.Küçük Ağa'da 2.liği.:D
Muhteşem yüzyıl eskilerden kalan en iyi dizi gibi görünüyor.:D
Karadayı ilk 5'i zorluyor ama eski reytingleri yok.

Eline sağlık @denizz19 :)

Karagül yine çok iyi reytinglerle total ve ABC1'de zirvede ve A\B grupunda 2. sırada yer almış.Dizinin senaryosu çok iyi ilerliyor sezon finalinde totalde 14 reytingi bile geçebilir.

O Hayat Benim bu hafta muhteşem bir artış yaşamış.Dizi çok iyi gidiyor.

Kara Para Aşk A\B ve ABC1 gruplarında gayet iyi gitmiş.

@RevaN Arka sokaklar muhalefet yaptı diye 12 den 7 ye düşmüştü yalan dünyada AB de 1 e düşebilir totalde hatta ilk 100 bile giremiyebilir

Karagül ve Küçük Ağa'ya tebrikler.

@Bully ben kvp nin fragmanını gördüm annem kara para Aşkı seyrederken bozkurt işareti yapanlar bomba patlatıyordu o yüzden o senaryo çok hükümet yanlısı kanal d almaz o yüzden

kurtlar vadisi bile gelse bile pazartesiye koyar kanal d Yalan dünya perşembe olur Arka sokaklar pazar olur yeni sezonda cumartesi Gültepe cuma Ankaranın dikmeni
çarşamba HIRSIZ TAKIMI SALI kÜçük Ağa olur @Bully

bnm dizim my total 4. ab ve abc1 3. olmuş helal olsun bazı diizler 2.sezondan geriliyor bu sıralardan:A @Forumdash :A

ohb iyi artmış 😱
yd ab de son sıradan teşrif etmiş.ss
aramızda kalsın kpa yı geömiş hakkıdır güzel dizinin:A

Ellerine sağlık @denizden

Karagül gerçekten çok iyi gidiyor dün fragmanına denk geldim oranlarını daha da artıracağı açık. Ben asıl dizinin sezon finalinde nasıl oranlar alacağını merak ediyorum.

Eline sağlık yine süper olmuş :) Küçük Ağa ve Karagül süper reyting almış :D <3

Ellerine sağlık
Güzel yorumlar yazmışın
Ankaranın Dikmeni nin düşününü bende pek anlamadım:(

kurtlar vadisi bile gelse bile pazartesiye koyar kanal d Yalan dünya perşembe olur Arka sokaklar pazar olur yeni sezonda cumartesi Gültepe cuma Ankaranın dikmeni
çarşamba HIRSIZ TAKIMI SALI kÜçük Ağa olur @Bully
Vadinin günü asla değişmez hele yd gibi bir diziyle asla gün değiştirmez