Maskeli Fedai
Favori Üye
Antilik damarın kabardı yine 😡Turabi'ye yapılan her türlü anti yorum çok hoşuma gider.![]()
Antilik damarın kabardı yine 😡Turabi'ye yapılan her türlü anti yorum çok hoşuma gider.![]()
takımdan iyi biri gitmesin diye konsey günü tolgayı yazması gerektiğini söyler normal bu zatan gökhanın turabiden bin kat daha adam olduğu kesin gökhanı kötülemeye çalışma boşunaKötüyse değil bunu konseyden 1 saat önce yapması çok garip.
Hani Tolga gönderme konseyinden önce Gökhan'dan özür dilemişti GÖkhan kameralara ne demişti pek samimi bulmuyorum gönderilmemek için özür diledi demişti.Aynı şeyin tıpkısını şimdi kendisi yapmış bu kadar basit...
ben öyle birşey dediğini duymadım aksine survivor panoramada övdü resmenMüge Turabi için hareketlerini onaylamıyordum.Gerçek hayatta böyleleriyle dost olmam demiş
@Bully @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @ABAY_06 @sokak sanati
takımdan iyi biri gitmesin diye konsey günü tolgayı yazması gerektiğini söyler normal bu zatan gökhanın turabiden bin kat daha adam olduğu kesin gökhanı kötülemeye çalışma boşuna
Ne zaman ezdi ki bugün ezsin.
Mart ve Nisan boyuncaNe zaman ezdi ki bugün ezsin.![]()
Abarttın sen de.Mart ve Nisan boyunca![]()
Verir verir bugün verecek hissediyorumAbarttın sen de.Normal bir Gökhan Turabi'ye oyun falan vermez artık.
![]()
Sence bugünkü konumuz o mu kavga anını bekliyor herkes.Verir verir bugün verecek hissediyorum![]()
Turbo döveceği için sorun yokSence bugünkü konumuz o mu kavga anını bekliyor herkes.![]()
Dövemez neyine dövüyor.Turbo döveceği için sorun yokbu arada diğer konuda takas ve sokak sanati kavgası çıktı
![]()
Konu Vadi amaDövemez neyine dövüyor.Onların yıldızları bir türlü barışmadı zaten şaşırmadım.
![]()