Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akına karşı kazansın yeter :A İnşallah bu hafta Akın gidecek :A Abayla sen benle sokak sanatının arasını bozmaya çalıştınız ama yemedik :A
Akın bu hafta gitmez oğlum dokunulmazlık sembolü var. :A Biz hiç arabozuculuk yapmadık valla kendi kendinize bi triplere girdiniz. :A

Dün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.:A

@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.:FBen yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.:Z

@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.:Z

@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.

@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.:A

Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.:Z
çok güzel yorumlamışsın bizi :D arada böyle yorumla :)

Harunnmu o sizle olurmu şüpheliyim:F
sende az değilsin :D

İzledim kardeşim izledim Turabi karşısındakine kardeşim deyip de tekli sahnelerde arkasından konuşuyor.Ve kardeşim dediği kişilerin ismini yazıyor..(Hatırlarmısın bilmem ama Yiğitin adını yazarken it kısmını katlamamıştı...(Böyle bir adamı hayatta desteklemem sadece destekleyenlere şaşıyorum...
Merve ise hiç pişman değilim dedi ve en az 3 kişi ile finale çıkmak istiyoruz dedi.Bunda bir şey yok...Dediğim gibi Merve Turabi gibi değil Serenaya kardeşim diyor tamam da yanına gidip senin adını söyleyeceğim de diyor Turabi gibi sahtecilik yok mervede
ona baklırsa akının yiğite takındığı tavır hiç hoş değil :T:
bu durama göre akın sahtecilikte daha ön planda :D

Sınav dönemimde sana emanet inşallah bu hafta Akın giderde sıkıntı azalır.:)

Sen şimdi oradan sadece Turabi ver Tolga'ya mı laf attığını iddia ediyorsun.:FAnlamadığın noktanın bunlara oy verenler olduğu yazıyor ama bizi anlamsız buluyorsun...
şu akın giderse forumdan bully yollayalım :D

😕😕😕😕😕Tek söyleyeceğim şu ki turabi elensin sahra elensin tolga elensin ve yiğitte elensin Ahmet merve gökhan ve akın finale gitsin bu kadar:D

Ağzın bal yesin ya :)
merve ahmetin finale gitme hakları yok 😡

Son düzenleme:

Doğru duygunun finale gitme hakkı vardı değil mi:D
Yiğite tavır aldı demişsin de yiğit ses çıkarsa tavır almaz zaten akın söyledi ona ses çıkarmıyorsun diye Survivor panaromaya müge katıldı o bile söyledi ses çıkarmadığını:D

Aynen bu hafta elensin.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...