kurtlar vadisi sihirli annem 4.bölüm bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,265
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
4.bölüm
Taci ölüyor
Betüş birgün kafeye gider EDaNIN kireşteki arkadaşları her gün tek tek az alıyor bütün kireşlerde eda annesine söyler bunu yapan kim bulmamız lazım kaçırıyorlar bence periliçeden izin alıp bir seyretmeye giderler perilimin ikinci eşi erzuhan telman ve prensi genaryo ve genaryonun eşi muhlamuh
araştırıp bir bakarlar Ailelerinden ne ses nede soluk var olay yeri inceleme ekibi hiç bişey bulamaz
Eda bu işin içinde mutlaka bir peri var
Azhan bir kişi gördüm orda adı Edaymış anneside betüş babası sadık kardeşleri çilek ceren cem
genaryo hemen Araştırır melek adlı periliçenin ekibinden biz melek in kuması olan HUZAN Periliçenin ekibiyiz pakize bizden sayılır ve taciyi bulup kafasından kesip pişirip ve onların mahallesine dağıtır
Dudu ne yapacağız taci kayıp çünkü bir peri basmış pakize seni bitircem bu burda bitmez
Polat Alemdar ne yapacağız herkesi tek tek o periye götürüp pişirecek prens genaryo ve yasklar valisi edison partisi Allah allah deyip polislerle beraber şirketlerde insan etlerini ve kutup ayı etleriyle normal et şekli verip marketlere satıyorlar bunları alan restaurantlar bide eskimo etleri var iş başına düşen buzlu kanla kalpleri tek tek pişirip yerler kemikleri rende yaparlar
Polat Alemdar ve adamları herkesi dağıtır insan dalakın çorba yaparlar birgün hedefi eylemlere destek veren üniversitelere çevirir ama onlarıda korumak lazım hakan komiser eylem yapan üniversiteler listesini hemen bulun hepsi eyleme katılmıştı evet ceren evet öyle başları beladamı
nasıl bir bela işte herşeyi göster televizyonda aldığımız bir haberde insanlar toz duman oluyor hiç bir kayıt mayıt yok ne Avniyi kontrole götüren zeytin ne insan etimi olamaz ve köpek eti ve kutup ayısı eti bu o taci zeytin telefonla betüşü arar bulduk başımız sağolsun kaybettik tacimizi
buket ne oldu
Çilek köpeğimiz öldü
kaan nasıl öldü
Çilek pişirilerek
buket çok iğrenç
kaan uyarın herkes kantinden uzak dursun dahada devamı olabilir ne olmuş yoklar
Çilek demekki bunlar insan yiyor eylemlere katılan sadık komiserle yavuz komiser ve Faruk amir tehlikede
seden avninin eski eşinin peşine düşer o delilere satar canlı canlı pişirip yerler Hedefleri yalan dünya oyuncularıdır aynı anda kamerayla beraber pişirip bütün türkiyeye dağıtırlar
daha devamı var bütün hükümete karşı muhalefet yapanlar olecek
yaşasın pahdişahımız soydan değirmenci
4.bölüm sonu

@gözlemci finale doğru kızı olmuştu betüşün adınıda kardeşinin adı koydu geleceği görebilen görünmezleri gören bir kız ve koruma sihri altındaydı kahin perinin çileğinde gerçek annesi belli oldu dizide kahin periymiş

@Çiğdem- polat alemdar ve adamları pişirdi melek adlı periliçeye gözdağı vermek için bu işin içinde kötü perilerde var

avninin midesinde yani köfte yapıp dağıtmışlar bütün bir yere @Çiğdem-

kopek-eti_83322.jpg

avninin midesinde bu var yani taci sebep mahalleye dağıtılar @Çiğdem-

Son düzenleme:
@gözlemci finale doğru kızı olmuştu betüşün adınıda kardeşinin adı koydu geleceği görebilen görünmezleri gören bir kız ve koruma sihri altındaydı kahin perinin çileğinde gerçek annesi belli oldu dizide kahin periymiş
Ben bunla rolurken neredeydim bende sonuna kadar izledim zannediyordum ....

@Çiğdem- polat alemdar ve adamları pişirdi melek adlı periliçeye gözdağı vermek için bu işin içinde kötü perilerde var

avninin midesinde yani köfte yapıp dağıtmışlar bütün bir yere @Çiğdem-

kopek-eti_83322.jpg

avninin midesinde bu var yani taci sebep mahalleye dağıtılar @Çiğdem-
aaa böyle fotolar koymayın önüme artık yemek yiyemiyorum sizin yüzünüzden 🙂🙂