Bmyle birşey olmadı!! hiçbir mezarlık yıklıpğ yerine bişiy yapılmaz @pompy senaryoda böyleyse yalan göndermeden dolayı yayınlanmaz elbet@gözlemci yalan dünyanın neden yayınlanamadığını buldum bölümün konusundan yayınlıyamıyor İktidar partisiyle muhalefet partisi karşı karşıya şeklinde bir gönderme yani ermeni mezarını yıkıp topçu kışlası yapmışlardı mezarlık her dinde kutsaldır tarihi eserler daha kutsal dır yarımburgaz mezarlığı bulunmuş oraya hotel yapmaya çalışıyorlar
şuu fotoğrafı koyup durmayın yaa midemin içine etti vlla bişi yiyemiyorum kaç gündür ağız tadıyla 🙂🙂@Çiğdem- sen bu bölüme ne diyorsun korktunmu ya cevher böyle birisi olsaydı
Haftaya sana yemek tabağı resmi koyacam meyve tabağıda olabilir çok seviceksinşuu fotoğrafı koyup durmayın yaa midemin içine etti vlla bişi yiyemiyorum kaç gündür ağız tadıyla 🙂🙂
olurr şöyle iştah açan şeyler koyun işteeHaftaya sana yemek tabağı resmi koyacam meyve tabağıda olabilir çok seviceksin
Tamam bu hafta iştahını kökten açacağımolurr şöyle iştah açan şeyler koyun iştee
kemik suyunda kemik kaybolmaz ki o koca kemikleri görenler Şüphelenmiyor mu ayrıca insan etinin pişmesi kotu kokar o kokuyu nasil yok ediyorlar@beyazsoy kemik suyu şeklinde içiyorlar