Müge Anlı Gelecek Sezon Hangi Kanalla Anlaşır?

Müge Anlı Gelecek Sezon Hangi Kanalda Olur?

• Show

Oy: 0 0.0%
  • Star

• STV

• TRT 1

• Diğer Kanallar

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Sabah kuşağının en çok izlenen ismi Müge Anlı'nın ATV ile yaptığı 5 yıllık sözleşme bu sezon sona eriyor.Durumu fırsat bilen kanallar da Müge Anlı'ya teklif götürüyor.

Kanal D ve Fox'un Müge Anlı'yı istediği söyleniyor,Müge Anlı ise karar verebilmek için ATV'nin teklifini bekliyor.

Sizce Müge Anlı'yı gelecek sezon hangi kanalda görürüz ya da siz en çok hangi kanala yakıştırırsınız?

Kaynak: @ehsan7000

Atv'de devam eder yine ama belli olmaz Esra gittikten sonrayeri rahat dolmuştu yine kendine güvenbilir Atv ve bırakabilir.:)

ATV'de kalır büyük ihtimal. Niye maceraya atılmak istesin? Kanalla sorunları varsa o ayrı tabii. :)

Bence kendini azıcık insan hissedenlerin yeni Ak yönetimle sorunu olabilir.Yönetimin tavrından bana ne,ben profesyonelim diyebilir ama yine de fırsatın varsa daha özgür bir mecraya geçmek mantıklı olur.

FOX'a gelecek tabii. :D

Yeni Sezon'da hem Esra'nın hem de Müge'nin reytingleri coşacak demedi demeyin. :)

atvde kalmasi çok iyi olur, ama
- bi tarafta yeni sahipler var
- bi tarafta çok cazib teklifler.
show tv gelecek sezon, Seda saya - Her şey dahil - Gulbenle devam edecek.
kanalDde butun gunduz yayinlarinda reyting sikintisi var, ama evim şahane - doktorum kesin devam edecek gibi.
foxdan hala duşunmede.

Esra Erolun programı bütün kış gayet iyi izlendi sadece 1-2 aydır düştü oranları oda havalar ısındığı içindir diye düşünüyorum
Aynen saatinden dolayı atv'de de Nisan sonundan itibaren düşerdi ve geçen sene bölünüyordu bu yüzden yüksek çıkıyordu. FOX'ta anlıklarda programın atv'de bölünen son 1 saati 6 reytinglere ulaşıyordu yine. :)