Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 seçeneği vardı ve onlardan en kötüsünü seçti işte bu kadar basit abartmayın

Ahmet 4 hafta berbat gitti 2 hafta iyi, gitti diye söylenmedi Ahmet gibi bir vasıfsız Serenay2a tercih edilmeyecekti.:(

Aynen mantıklı olanı yaptı yoksa hafta sonu dokunulmazlık oynunda Sahra gine Serenayı seçicekti aslında onun ismini söylüyeceğini adada söyledi kırıldı serenay o da haklı beklemiyodu
aynen aga ama fazla tavır yaptı serenay

Turabi zaten alıştı Gökan Ahmet gibilere Merve onlardan daha adam yani kötünün iyisi merve ile yarışması daha adam akıllı olur.:F

Eğer Merve'yi tutuyorum dersen seni cidden afaroz ederim.😡
Yok Gökahncıyım ben :Z Bu arada iletişim oynundan sonra Turabi ne dedi Ahmet nası koşu öyle Ahmet elensin dedi :A

neyine bakmayacağız Survivor sadece hız değil. ayrıca Serenay'da kızlara göre çok hızlıydı.

Serenay Tolga ile konuşurken öyle dedi bir anda aklıma girdiler dedi.:(
orda rakip olarak birtek sahra kaldı ve serenay ondan kötü olduğu için en kötü kız durumuna düştü işte

kandırılmış.Sero'nun ne kadar temiz niyetli olduğunu herkes biliyor demekki bir şeylere inandırıldı.

Tavır mı yaptı hayırlısı dedi birde güüvendiğini dile getirdi.Bunalr tavırmı Allah aşkına.:D
ne inandırılması ya gökhan serenayla konuştuysa gerçekleri söylemiştir en kötüsü tolga bunu herkes biliyor ne inandırması bunu serenayda biliyor ayrıca tavırda yaptı

orda rakip olarak birtek sahra kaldı ve serenay ondan kötü olduğu için en kötü kız durumuna düştü işte

Sahra'da her oyunu kazanamıyordu Serenay'a karşı.
Ayrıca çok insafsızcaydı.Madem en yakın arkadaşını söyleyecektin bari diğerleri kazanydıda bu kadar can atmasaydında onlar söylesrydi...

ne inandırılması ya gökhan serenayla konuştuysa gerçekleri söylemiştir en kötüsü tolga bunu herkes biliyor ne inandırması bunu serenayda biliyor ayrıca tavırda yaptı

Survivor sadece en iyi olmak değil bunu çok atladığıı farkettim...
Gökhan arkadaşını korumak için Tolga'ya yüklenmesini sitedi yoksa başka derdi yok...:D

Ayrıca çok insafsızcaydı.Madem en yakın arkadaşını söyleyecektin bari diğerleri kazanydıda bu kadar can atmasaydında onlar söylesrydi...
burda haklısın ama muhtemelen kazandıktan sonra kimi yazacağını mantıklı bir şekilde düşünmüştür

Survivor sadece en iyi olmak değil bunu çok atladığıı farkettim...
Gökhan arkadaşını korumak için Tolga'ya yüklenmesini sitedi yoksa başka derdi yok...:D
Manttığı falan kalmadı bence.Survivor sadece mantık değil halkımız bunun cezasını eminim ki kesecek...
arkadaşı tolgadan iyi gitmesi takımın zararına olur o yüzden tabiki koruyacak evet survivor sadece en iyi olmak değil ama en önemlisi en iyi olmak gerisi çok önemli değil ben bunu atlamıyorum ama en önemlisi en iyi olmak ve haketmektir ayrıca halkımız sıkıntılı olduğu için cezasını keser doğrudur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...