2014 TCA Adayları Açıklandı!

burası canlanır işte:) bence bir konuyu konuşmak için sayfa aramak işkence, nerde aklıma bişey geldiyse orda söylerim sayfa arasam diyeceğimi unuturum :)
Ozan'ın iyi niyetini suistimal etmeyelim,Karadayı sayfasında cami kapısına işemiştik ben dersimi aldım.:)

senin ve @xemrexxx nin izlediği diziler kalitesizde ondan listeye giremiyor gluglu vak vak tarzı dizilere ödülmü verilir :)

başrol tamamen kızlardan oluşursa çarlinin melekleri gibi bişey olur :)
bence dünyanın en iyi yabancı dizilerinden şuan güncel devam eden sezonalrdan diyorum
en iyi 6 yabancı dizi
1-süpernatural
2-the originals
3-the walking dead
4-arrow
5-the vampirie diaries
6-teen wolf

mutlaka izlenmesi gereken 6 dizi bence :Z:Z:Z

bence dünyanın en iyi yabancı dizilerinden şuan güncel devam eden sezonalrdan diyorum
en iyi 6 yabancı dizi
1-süpernatural
2-the originals
3-the walking dead
4-arrow
5-the vampirie diaries
6-teen wolf

mutlaka izlenmesi gereken 6 dizi bence :Z:Z:Z
The Walking Dead i aralarından çıkar,kalan tüm saydığın dizileri çöp sepetine at :))

@Forumdash ın supernaturmortuda aradaymış :))

ya izleyenlerin çektiği ızdırabı saymıyorsun:) izleyenler ne çile çekiyor 7 sezondur :)
hayır 10 yıl oldu bu sene 10.yılı olucak :F
2 tane dizim var biri türkiyede 10 yıldır diğeride avrupada 10 yıldır sürüyor kurtlar vadisi ve süpernatural ben ömürlük dizi seçiyorum :F

ama düşünsene yanı ben bunlarla büyüdüm yarın öbürgün evlenip bebeğimi kucağıma alıp bunalrın yeni bölümünü izlesem bu çok güzel bir duygu bence :Z:Z:Z
vadi izleyip bebek büyütürsen bebek sana silah çeker :) anne bu dünyada kadınlara yer yok dünya saplara göre der seni devreden çıkarmaya çalışır :)

vadi izleyip bebek büyütürsen bebek sana silah çeker :) anne bu dünyada kadınlara yer yok dünya saplara göre der seni devreden çıkarmaya çalışır :)
hahahahah süpernatural izlersemde şeytan olmaya akrar verir galiba :F
the walking dead izliyorsun iyiki yanı onu bari kaçırmamana sevindim 🙂

senin ve @xemrexxx nin izlediği diziler kalitesizde ondan listeye giremiyor gluglu vak vak tarzı dizilere ödülmü verilir :)

başrol tamamen kızlardan oluşursa çarlinin melekleri gibi bişey olur :)
glu glu diziler giremez bu ödül törenleri sisteme atar yapıyor halka açık 5 kanaldaki dizileri almıyorlar :F

glu glu diziler giremez bu ödül törenleri sisteme atar yapıyor halka açık 5 kanaldaki dizileri almıyorlar :F
demekki sistem bozuk bu ödül verenler bağımsız kuruluşlar, sistemin bozuk olduğunu bildikleri için sistem dışı dizi seçiyorlar :) demekki halk dünyanın heryerinde fazla totoş takılıyor :)

demekki sistem bozuk bu ödül verenler bağımsız kuruluşlar, sistemin bozuk olduğunu bildikleri için sistem dışı dizi seçiyorlar :) demekki halk dünyanın heryerinde fazla totoş takılıyor :)
ya işte misal bizde bir fan takımı var işte sen sürgünüm forumdash ve abay vb. ne izlese totoş :A

ya işte misal bizde bir fan takımı var işte sen sürgünüm forumdash ve abay vb. ne izlese totoş :A
saydığın fan takımı aboşun kralıdır :) sen git true detective i izleme sen git orphanı izleme glu glu vakvaklarla oynaş sonra aboş takıl yok öyle yağma :)

Ödüllerle ilgili kendi yorumumu da yapayım biraz geç de olsa. :)

Artık televizyon ödül mevsimi açılmaya başladı. Yakında olası Emmy adaylarını da konuşmaya başlayacağız. :)

True Detective'in ödüllerde güçlü olacağı tahmin ediliyordu bu adaylıklarla birlikte kesinleşmiş oldu bir anlamda.

The Good Wife eskiden ödüllerin favorisiyken son yıllarda rakiplerinin gerisinde kalmış ama bu yıl yeniden çok beğenilmiş. Anlaşılan Emmy dahil tüm ödüllerde bol bol adını göreceğiz.

Beni şaşırtan The Mindy Project oldu. Galiba bu diziye de bir şans vermem gerekiyor. Zaten sempatik bir dizi olarak gözüküyordu gözüme. :):)

Tatiana Maslany'e erkek & kadın adaylar karışık olduğu halde adaylık vererek bu ödülleri veren arkadaşlar gözüme girdiler. Zaten geçen yıl ödülü de Tatiana'ya layık görmüşler. :)

@destere Black Sails'i ödüllerde göreceğimizi hiç sanmam. Ödüllere oynayamayacak bir dizi olduğunu daha ilk bölüm veya ikinci bölümden söylemiştim. :):)

Vikings'i de pek beğenmiyor eleştirmenler onun da olmaması şaşırtıcı değil ama Emmy'lerde teknik kategorilerde görürüz mutlaka. :)

Ödüllerle ilgili kendi yorumumu da yapayım biraz geç de olsa. :)

Artık televizyon ödül mevsimi açılmaya başladı. Yakında olası Emmy adaylarını da konuşmaya başlayacağız. :)

True Detective'in ödüllerde güçlü olacağı tahmin ediliyordu bu adaylıklarla birlikte kesinleşmiş oldu bir anlamda.

The Good Wife eskiden ödüllerin favorisiyken son yıllarda rakiplerinin gerisinde kalmış ama bu yıl yeniden çok beğenilmiş. Anlaşılan Emmy dahil tüm ödüllerde bol bol adını göreceğiz.

Beni şaşırtan The Mindy Project oldu. Galiba bu diziye de bir şans vermem gerekiyor. Zaten sempatik bir dizi olarak gözüküyordu gözüme. :):)

Tatiana Maslany'e erkek & kadın adaylar karışık olduğu halde adaylık vererek bu ödülleri veren arkadaşlar gözüme girdiler. Zaten geçen yıl ödülü de Tatiana'ya layık görmüşler. :)

@destere Black Sails'i ödüllerde göreceğimizi hiç sanmam. Ödüllere oynayamayacak bir dizi olduğunu daha ilk bölüm veya ikinci bölümden söylemiştim. :):)

Vikings'i de pek beğenmiyor eleştirmenler onun da olmaması şaşırtıcı değil ama Emmy'lerde teknik kategorilerde görürüz mutlaka. :)
eleştirmenler işin ortasını bulsalar keşke ? :)
tamam bir true detective harikaydı ama bir vikingslerde çok hoş , sanırım dizideki şiddet oranı onlara ters geliyor ,
bir black sails sırf cinsellik var diyemi tu kaka oluyor ?
aynı eleştirmenler GoT a da soğuk bakıyorlar, bizim bücür peter dinklage de her defasında hakettiği halde ödül alamayanlardan ?