hayat bilgisi final

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
8.bölüm final
özel tim fena delirmiştir her yere eylem salıyordur bütün
ceyhun erdaş ve ekibi patronları ve patronların polisi ve örgüt liderleri ve üyeleri
Ali ozan Amir ve ekibi iş başına düşer bomba patlar sürekli adamlar nilhayı bulur ceyhun erdaşı alırlar örgütüde ve herkeside çökertirler bombalar ve pusu kurarlar ve ekibi
ve bugünün saraylısı militanları kurt seyit ve şura militanları kurtlar vadisi pusu militanları karadayı ve kaçak militanları ABAY_06,destere kvp-medya bu örgütlere ihanet etmiştir ardından bu örgütleri yakalamaya çalışan Ali ozan Amir ve ekibi tuğçe amir Arjen amir neler oluyoruz
gözlemcinin satın aldığı düğün salonu ömerin hapishanedeki emriyle ekibe ihbarda bulunur
bu ihbar tuzaktır üç ekibede ayrı tuzak ama pusuya düşen ekip aynı anda kurtulur
Ali ozan Amir ve ekibi bütün ekip kurtulur üçüde Ekip hazır olda hemen düğüne giderler bomba patlar
baltayla kesip gömerler ve bazılarını yerler canlı canlı düğünü kazana verir ve herkesi yerler polis kimseden iz bulamaz Çiğdem- ve destere gözlemci hepsi yenmiştir ihanetçilerin hepsi yenmiştir. çevik kuvveti ve bütün polisleri yiyor Ali ozan Amire sizide yiyecem ve ekibinide Arjen suya atıp boğar tam baltayla kesecekten adamı yakalarlar kalp masajı ve suni tenefüsle işi hal eder. bağlarlar ekibi tekneye bomba patlar Ali ozan Amir ve ekibi hal edebilir. ekibi hastahaneye kaldırlır. bu hapse atılan işviçreli moderatör değilmi Arjene aşık olmuştu ben kurtarmıştım
Amil beyler okuldayken çiğ çiğ yenilir
8.bölüm sonu

Son düzenleme:
O kadar bomba patladı Ali Ozan Amir çatışmaların hepsinden yara almadan kurtuldu.Öldürmeyen Allah öldürmüyor demek ki.:)

@Çiğdem- burda o senaryo ama takipçi olunduğunu yazman lazım Artık
beni her senaryona etiketleyebilirsin takip etmek isteyenleri senaristler etikeletleyebiliyor kurallarda öyle yazıyor zaten ben kendim istiyorum beni etiketlemeni gözümden kaçıyor çünkü buna etiketlemeseydin şuan yine gözümden kaçmıştı mesala 🙂🙂🙂

@Çiğdem- ABAY_06 ve kvp- medyayıda yediler yiyen işviçreli moderatörün birleşik örgütü o Arjene Aşık senaryoda redediliyor ve olanlar oluyor

@gözlemci Çiğdem- e cevabın yokmu cevap geldi kimin ölceği

Son düzenleme:
Hiç sorma ama ben tekrardan dirilmek siityorum ölmek istemiyorum :bağır:@pompy
Bari pişiripde yiyin olmamış bu!!
@pompy bildirim gidiyorda ben ekran başında değildim şimdi gördüm :)
ahahaha daha nereye canlanıyorsun cnm adamın midesindesin ama seni kusarsa eğer belki canlanabilirsin öylede iğrenc bir tipe dönüşebilrisinde ıyy :F

ahahaha daha nereye canlanıyorsun cnm adamın midesindesin ama seni kusarsa eğer belki canlanabilirsin öylede iğrenc bir tipe dönüşebilrisinde ıyy :F
Kusmuklar arasından var olacaksam varsın geberik kalayım canlanmıyım :( ama olmamış bu @pompy insan biraz bize şans tanırda yaşamamıza katkıda bulunur 🙂