Pek resim çıkmadı aga ondandırbu hafta bu konu unutuldu nedense en kısır resim paylaşımı olan haftalardan birisi oldu
tamam işte niye çıkmadı? demek ki herkes aynı kaynağı kullanıyormuş 😀Pek resim çıkmadı aga ondandır
Kaynak derken hangi kaynak ?tamam işte niye çıkmadı? demek ki herkes aynı kaynağı kullanıyormuş 😀
He bende Kurtlar Vadisi Forumunda alıyor diye anladımne bileyim o resimler nerden çıkıyorsa kaynak odur yani, onu kasteddim
paylaşan frağman hazırlanırken demiş dğğruysa eğerHe bende Kurtlar Vadisi Forumunda alıyor diye anladım
Bu set foroğrafı harika ya
http://i.hizliresim.com/ydpLjM.jpg
aga bu hafta resim çıkmadı pek bende baktım ama gizemli bir bölüm mü geliyor acabayok hacı ya genel olarak söyledim
paylaşan frağman hazırlanırken demiş dğğruysa eğer
yav bu sezon nasıl biticek? gerçekten acayip merak içerisindeyimaga bu hafta resim çıkmadı pek bende baktım ama gizemli bir bölüm mü geliyor acaba
sezon finaline az kaldı bundan sonra inanılmaz bölümler izleyecez
Sezon finalinde Kara ölecek diyorlar?aga bu hafta resim çıkmadı pek bende baktım ama gizemli bir bölüm mü geliyor acaba
sezon finaline az kaldı bundan sonra inanılmaz bölümler izleyecez
aga ondan açıkçası bende korkuyorum , şu an ki hislerim ve vadi tecrübem bu ihtimalin oldukça yüksek olduğu ama ölmesini ksnlkle istememSezon finalinde Kara ölecek diyorlar?
ölmez aga sallıyolar yineSezon finalinde Kara ölecek diyorlar?
yok aga kara gibi bir karakteri ve hakan boyav gibi bir ustayı harcayamazlar vadiye en çok yakışan adamlardan biri ben şundan eminim kgt nin %70 i ölecek kesinlikleaga ondan açıkçası bende korkuyorum , şu an ki hislerim ve vadi tecrübem bu ihtimalin oldukça yüksek olduğu ama ölmesini ksnlkle istemem
Kgt bencede ölecek siyah sancak timi boşuna kurulmazdı yoksaölmez aga sallıyolar yine
yok aga kara gibi bir karakteri ve hakan boyav gibi bir ustayı harcayamazlar vadiye en çok yakışan adamlardan biri ben şundan eminim kgt nin %70 i ölecek kesinlikle
siyah sancakla alakası yok bizimkilerin geri dönüşü için bunun olması lazımKgt bencede ölecek siyah sancak timi boşuna kurulmazdı yoksa![]()
ağzından bal damlıyor ha , dediğn gibi olsa keşke, hem kgt de temizlensin hiç üzülmem, ama hakan boyav için başka projeler olabilirölmez aga sallıyolar yine
yok aga kara gibi bir karakteri ve hakan boyav gibi bir ustayı harcayamazlar vadiye en çok yakışan adamlardan biri ben şundan eminim kgt nin %70 i ölecek kesinlikle
tüyo mu yoksa istediğin mi?siyah sancakla alakası yok bizimkilerin geri dönüşü için bunun olması lazım
yeni sezonda ofis eski haline dönecek buda benden size bir tüyo![]()
Aynen ya o ofisin şekli bile yeter ya.Aga sana birşey soracam Poaltın ofisi Çakırın eski ofisimi yoksa yeni mi yaptılar?siyah sancakla alakası yok bizimkilerin geri dönüşü için bunun olması lazım
yeni sezonda ofis eski haline dönecek buda benden size bir tüyo![]()
bazıları çakırın eski ofisi diyolardı ama ben bi alaka göremedim orayı eski vadi zamanında yaptılar heraldeAynen ya o ofisin şekli bile yeter ya.Aga sana birşey soracam Poaltın ofisi Çakırın eski ofisimi yoksa yeni mi yaptılar?
tecrübeme dayanarak kesin diyorum ben eminim agaağzından bal damlıyor ha , dediğn gibi olsa keşke, hem kgt de temizlensin hiç üzülmem, ama hakan boyav için başka projeler olabilir
tüyo mu yoksa istediğin mi?yoksa tecrübene dayanarak kesin mi diyon
![]()