Arrow Türkiye'de Yayına Giriyor!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
CW'nin ilgiyle izlenen dizisi "Arrow" Türkiye'de yayına giriyor!

Arrow, 1 Haziran Pazar Günü 21:00'de Cnbc-e'de başlıyor.

Sevilen dizi orijinal yayınında 2. sezonunda. Şuanda toplam 39 bölümü olan dizinin ortalama yayın süresi ise 43 dakika.

diziye başlamaya niyetlenmiştim ama görüntü kalitesi kötü diye vazgeçmiştim denk gelirsem bakarım ilk bölüme

Cnbs-e gözümden düştü.Pazar günü açmam artık ne var diye.Şimdi 10 kerede tekrarı yayınlanır off.:(

@Forumdash sevinmiştir :F @Çiğdem- de izler parlak oğlan başrol neticede :F
harika bir haber arrow benim dizi listemde ilk 3.sıramda yer alıyor the wlking dead 4.sırada yanı twd dend aha kaliteli bir dizi kesinlikle arrow stephen amell varsa zaten izlenmemesi hata olur harika bir adam :bhr::bhr::bhr: son 2 yılın en iyi dizilerinden bence tvde yayınlanmasına sevindim ama tlevizyonda alt yazı olarak hiç çekilmiyor nette dolaştığım için yazıalrı takip edemiyorum türkçe düblaj kötüde olsa televizyon yayınlarında türkçe düblaj olmalı bence umarım türkçe yayınlanır :Z:Z:Z

harika bir haber arrow benim dizi listemde ilk 3.sıramda yer alıyor the wlking dead 4.sırada yanı twd dend aha kaliteli bir dizi kesinlikle arrow stephen amell varsa zaten izlenmemesi hata olur harika bir adam :bhr::bhr::bhr: son 2 yılın en iyi dizilerinden bence tvde yayınlanmasına sevindim ama tlevizyonda alt yazı olarak hiç çekilmiyor nette dolaştığım için yazıalrı takip edemiyorum türkçe düblaj kötüde olsa televizyon yayınlarında türkçe düblaj olmalı bence umarım türkçe yayınlanır :Z:Z:Z
dizi m iadam mı harika parlakçı çiko :F

dizi m iadam mı harika parlakçı çiko :F
ayol sonucta diziyi izlettirende oyuncudur yanı stphen amel zaten göründüğü gibi söze gerek yok :A:A:A ama televizyonlarda alt yazı olmuyor türkçe dübraj olmucaksa çokta sevinemicem açıkcası babamada izlettirmeyi düşünüyorum televizyon yayınında :kiki::kiki:

ayol sonucta diziyi izlettirende oyuncudur yanı stphen amel zaten göründüğü gibi söze gerek yok :A:A:A ama televizyonlarda alt yazı olmuyor türkçe dübraj olmucaksa çokta sevinemicem açıkcası babamada izlettirmeyi düşünüyorum televizyon yayınında :kiki::kiki:
yok artıkın baban böyle parlakları izlediğini görsün de bacakalrını kırsın:F

CNBC-e bi ara TVD içinde aynısı yapmişti. TVD 3.sezondayken bunlar ilk sezonu veriyordu sonra kaldırıldı nolduysa(b) TR dublajını filanda yaptırmıştı hatta:X

Rast geldikçe bakarım :oley:

Kötü haber başka dizi mi kalmamış ama kanal açısından mantıklı tabii orası ayrı. Türkiye'de de popüler dizi baya. :(
erkek çocukları özellikle türk dizileri akdar arrow konusuyor sokaklarda hatta 1 milyara falan ok ve yay alanlar bile varmış :F