Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akın çok güzel konuşmuş yalnız. :bhr: Bunları halk da görmeli. Hep Tolga melununu konuşturuyorlar programda. :T:
Dün izledin mi? :A

Akın çok güzel konuşmuş yalnız. :bhr: Bunları halk da görmeli. Hep Tolga melununu konuşturuyorlar programda. :T:

Nerde kalmıştık ki? Turbo'ya laf atıyorumdur kesin. :A
Hatırlamıyorum :A ama nihayet geldin de [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] melununa laf atabilirim :A

Nerde kalmıştık ki? Turbo'ya laf atıyorumdur kesin. :A

Güzel konuşmuştu hatırladığım kadarıyla.her şey Sahra'ya kaldı şuan.:FHerşeyin suçlusu o melun.:A

Melun geçmiş beni e bi zahmet artık. :F Finale doğru geçerim yine finallerin o zamanmış. :A

Bu akşam geçesin sen beni bu çeneyle.:F

dokunulmazlığı ünlülerin kazanmasını bekliyorum

Şu an hala kafam dolu 1 finalim var son gün bugün mü?

başvurular bitti kuralar çekildi zaten boşta 3-4 takım kaldı ozan mecbur onlardan birini verecek.Ama bugün maçlar başlayacak kadroyu temize çekmek için son fırsatın.:D
maskeli fedai yakamoz Billy berkann ozan darksaal falan baya kalabalığız.:DGel sende...

başvurular bitti kuralar çekildi zaten boşta 3-4 takım kaldı ozan mecbur onlardan birini verecek.Ama bugün maçlar başlayacak kadroyu temize çekmek için son fırsatın.:D
maskeli fedai yakamoz Billy berkann ozan darksaal falan baya kalabalığız.:DGel sende...
Neyse diğer sezona artık kadro madro derken son finalden çakmayalım takılın siz. :D

Aynen ya Turbo geri dönmeli artık :(
Bir an Tolga ile iyi anlaşacaklar diye sevindim ama öyle olmayacak gibi. :T:

Peki.:(

Turqabi AKın kavgası sert bir şekilde devam ederdi oradada ama senin takım çok güçsüz olurdu orada.:Aleverkusen benimki sana baya ezikler kalıyor.:A
Futbol benden sorulur en kötü takımı adam ederdim ben. :A Başarılar sana. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...