hayat bilgisi yarın final yapıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
finalda olacaklar
delileri ekip yakalıcakmı ekip
delileri yakaladıktan sonra vadici dediğimiz militanlar a ayrıcalık yapan kim ve bide kara para aşkçıların forumdaki militanları ve kaçak militanları ve bugünün saraylısı militanları ne yapıcak
ALİ OZAn amir ve ekibi bunları öğrendikten sonra ne yapacak
destere ve çiğdemi kurtulcakmı gözlemcide bakalım destere ve Çiğdemin düğününde neler olacak
sonu mutlumu mutsuzmu bitecek destere örgüte neden ihanet etti
BU soruların cevabı yarın saat 20 de

Bence çok saçma okumak isteyen kaçırıyor madem öyle ,böyle bir bölümü açmayın buraya okunmayacaksa bizde zahmet edip yazmayalım asıl sizin admin ve moderatör olarak örnek olmanız gerekirken birde daha fazla önümüzüü tıkıyon :) olmaz böyle :)

Gercekten ilgilenen kisiler gelir zaten. Yakinda zaten kurallari güncelleyecegiz.

Gercekten ilgilenen kisiler gelir zaten. Yakinda zaten kurallari güncelleyecegiz.
En azından güncellenmesi iyi yalnız harbiden böyle olmuyor biz saman gibi yazalım 3-5 kişi grup kurmuş gibi girsin okusun diğerlerinin ilgisinin alakasında bile olmasın etiket yaptığım halde beğenenler ilk bölümü daha sonra yaptığımda uğramadılar bile :bağır: Ben bu bölümün biran önce düzeltilmesini veya tez vakitte kapatılmasını arz ediyorum !!! yoksa etiektde yapamayacaksak hep saçma olur forumun her kuralı iyi yalnız bu kısmı eksik kalmış!!!

Sadece ilk bölümde etiketleme yapilir. Kurallari tekrar okuyun.
yakamoz asi kurallar şöyle demiyormu ilk bölümde herkes etkiletlenebilir sonrakı bölümler isteyenler etkiletletir kendisini diye yani konuyu senaryoyu takip etmek isteyen kişiler etiketlenmeye devam edilir kuralalrda öyle yazıyor ben senaryo yazana beni etiketle dersem etiketlemek zorunda ben takipe diyor ve bana uyarı vermesini istiyorum sadece ilk bölümde herkes etkiketlenir sonrakı bölümlerde takip etmek steyenler söyler ve senarist takip edenleri düzenli etiketler bu böyle olmalıdır mantıklısıda budur bence kurarda yazanıda bu 😵😵😵

finalda olacaklar
delileri ekip yakalıcakmı ekip
delileri yakaladıktan sonra vadici dediğimiz militanlar a ayrıcalık yapan kim ve bide kara para aşkçıların forumdaki militanları ve kaçak militanları ve bugünün saraylısı militanları ne yapıcak
ALİ OZAn amir ve ekibi bunları öğrendikten sonra ne yapacak
destere ve çiğdemi kurtulcakmı gözlemcide bakalım destere ve Çiğdemin düğününde neler olacak
sonu mutlumu mutsuzmu bitecek destere örgüte neden ihanet etti
BU soruların cevabı yarın saat 20 de
benle @Çiğdem- in düğününde değild,e düğün gecesinde olacakları merakla bekliyoruz :)?

ben örgüte neden ihanet ettim acaba ?