Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

Metin'i seviyordunuz noldu dünkü bölümden sonra adını anmaz oldunuz?:)
metini yine seviyorum ama nulufer yakalandıktan sonra braz pasif role geçti gibi görünüyor çok zeki bir karakter ama tayyarın yanında çok aşırı ezik kalıyor tayyara ara sıra alf çarpması lazım bence :kiki::kiki:

çünkü elif favorin nilüferde aşık ablasını değil metini görüyor o yüzden kıza kin tuttun oysa nilünün içi çok temiz kalbi bembeyaz :) aşk aptallaştırdı :)
Elif'le kıyaslama yapmıyorum ki,kız fena değil de dünkü Metin'in kızın görüntülerini kameraya alması yakışmadı.Delikanlılığa sığarmı bu?

metini yine seviyorum ama nulufer yakalandıktan sonra braz pasif role geçti gibi görünüyor çok zeki bir karakter ama tayyarın yanında çok aşırı ezik kalıyor tayyara ara sıra alf çarpması lazım bence :kiki::kiki:
Nilüfer&Metin'i neden bu kadar batırdılar anlamadım.Metin'den iyiye doğru bir karakter çıkarabilirlerdi.:)

Nilüfer&Metin'i neden bu kadar batırdılar anlamadım.Metin'den iyiye doğru bir karakter çıkarabilirlerdi.:)
hala öyle bir şans var kameraya aldı ama o görüntüleri yokedebilir, bizde diloş hanım gibi sevdiği kıza zorla tecavüz edip dizi sonunda onunla evlenip mutlu sonla biten hikayeler var :)

tayyar şüphelendi metinden nulüferi kendisinin braktığını düşünüyor müdürede oyüzden sordu bence nulufer metin hakkında ne ifade evrdi diye metini ele vermedi diyincede tayyar emin oldu bence metinin bilerek nuluferi braktığını anladı 🙂🙂

Anlatamıyorum galiba Metin ve Nilüfer'e gerçek aşk yazabilirlerdi.:)
anladımda onu yapsalar bu sefer elif in başındaki dertler azalırdı dizideki tansiyon düşerdi başroldeki ne kadar sıkışırsa ilgi o kadar artar :) ama dediğin gibi olabilirdi aksiyon elmaslar üstünden artardı orayada el atmadılar hayal güçleri kıt senaristlerin :)

tayyar şüphelendi metinden nulüferi kendisinin braktığını düşünüyor müdürede oyüzden sordu bence nulufer metin hakkında ne ifade evrdi diye metini ele vermedi diyincede tayyar emin oldu bence metinin bilerek nuluferi braktığını anladı 🙂🙂
Ali amir de Tayyar'ın adamı çıktı Metin'le gördükçe ne senaryolar yazmıştık.:)

anladımda onu yapsalar bu sefer elif in başındaki dertler azalırdı dizideki tansiyon düşerdi başroldeki ne kadar sıkışırsa ilgi o kadar artar :) ama dediğin gibi olabilirdi aksiyon elmaslar üstünden artardı orayada el atmadılar hayal güçleri kıt senaristlerin :)
Nilüfer'in burnu kaf dağlarında çok sorumsuzca haraket ediyor.:)

Tıp Fakültesi okumuyormuydu o kız?Ömer Sibel'in gerçek yüzünü öğrenecek galiba :)
tıp fakültesi okuyorduda güzellik olarak dizideki ilk üçe rahat girer hem masum güzel bir yüzü var bence onun konusu aktifleştirilmeli bir an önce tıbı bitirmesi lazım :)

Bursda alıyor tamamda bence Sibel'in kara parasıyla okuyordur tabii bu onun farkında değildir annesinden alıyordur parayı :)
olabilir ama öyle bir para yoksa bile özellikle kızlar üniversitede burs konusunda daha şanslı üç dört yerden birden burs alabiliyorlar :) tıp fakültesini kazanmışsa burs imkanıda fazladır :)

olabilir ama öyle bir para yoksa bile özellikle kızlar üniversitede burs konusunda daha şanslı üç dört yerden birden burs alabiliyorlar :) tıp fakültesini kazanmışsa burs imkanıda fazladır :)
Nasıl cinsiyet ayrımımı yapıyorlar ?:) Ben üniversiteden atıldım uzağım bu konulara.

Nasıl cinsiyet ayrımımı yapıyorlar ?:) Ben üniversiteden atıldım uzağım bu konulara.
cinsiyet ayrımı değil genelde özel kurumlar şirketler burs verirken önceliği bayanlara veriyor erkekler nasıl olsa yan iş yapar diyorlar devlet bursunda kızlar erkekler eşit ama özel şirket burslarında kızlar daha şanslı :)

gerçi haklılarda şimdi düşündümde burs verme imkanım olsa bende öyle yaparım :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot