Sevdaluk Finali Haketmiyor!

@denizz19 : ''Sevdaluk Finali Hak Etmiyor!''
bence de Deniz :D FİNAL bölümü bile çekilmeden direkt yayından apar topar kaldırılmalıydı sen de haklısın :D :D nerelere düştü dizi :( oysa ki ben bayaa devam eder diyordum ama FİRUZE bile reyting alamadıysa bu yine iyi dayandı vallahi.. SHOW a rağmen yine de şükretmelisin bence yine 30 bölüm izletti sana :) ben artık böyle bu şekilde düşünüp iyi yorumda bulunmaya çalışıp kendimi tatmin ediyorum iyi geliyo kesinlikle sana da önereyim istedim :) :) NOT: Sadece ufak bi şaka yaptım ! tamam berbat bi şaka ama kabul et cuk diye oturdu yaani başlığının üzerine :) kızma bana çünkü sevdiğin bir dizinin yayından kalkmasının ne demek oldugunu en iyi ben anlarım ama artık ben bile alıştım Deniz sen de alış buna maalesef :'( seni kesinlikle kırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok hakeza burada bulunan hiçkimseyi aynı şekilde... Ama @xemrexxx hariç :D :D

@denizz19 : ''Sevdaluk Finali Hak Etmiyor!''
bence de Deniz :D FİNAL bölümü bile çekilmeden direkt yayından apar topar kaldırılmalıydı sen de haklısın :D :D nerelere düştü dizi :( oysa ki ben bayaa devam eder diyordum ama FİRUZE bile reyting alamadıysa bu yine iyi dayandı vallahi.. SHOW a rağmen yine de şükretmelisin bence yine 30 bölüm izletti sana :) ben artık böyle bu şekilde düşünüp iyi yorumda bulunmaya çalışıp kendimi tatmin ediyorum iyi geliyo kesinlikle sana da önereyim istedim :) :) NOT: Sadece ufak bi şaka yaptım ! tamam berbat bi şaka ama kabul et cuk diye oturdu yaani başlığının üzerine :) kızma bana çünkü sevdiğin bir dizinin yayından kalkmasının ne demek oldugunu en iyi ben anlarım ama artık ben bile alıştım Deniz sen de alış buna maalesef :'( seni kesinlikle kırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok hakeza burada bulunan hiçkimseyi aynı şekilde... Ama @xemrexxx hariç :D :D
bir melun daha .ss

Son düzenleme:
Bence de. Final olacak kadar kötü bi dizi değildi.
Denk geldikçe izlediğim, eğlendiren bi diziydi. Reytingler de bitirmek için pek de kötü sayılmaz Show TV için.

Önceki yorumlarda Kayıp Şehirden bahsettim @KayıpSehir :)

Kesinlikle öyle Melih izleyiciyi sıkmayan eğlenceli ve güzel bir drama teması olan bir diziydi. Ahım var Show Tv'ye inşallah hiçbir dizisi tutmaz artık. Reklam düzenini görsen yine iyi direndi derdin rakiplerine. @XanTier

Demiştim show bitirir diye. Yeni show gerçekten baştan aşağı saçma bir kanal oldu. :):)

Hic bir dizi final yapmayi hak etmez aslinda. Onca hafta baglandiktan sonra hele cok koyar adama.

Bu dizinin niye baska bir günde denenmedigini hala aklim almiyor gercekten. Gelsin iste Pazartesiye mesela?

139.bölümüyle yapacak:A
Sevdaluk o kadar yayınlanmazdı zaten yayınlanmamasını da isterdim. Ama bu dizi en az 35-40 bölüm hakediyordu bence. Yine de yanlış karar diyorum. Kanalın tüm dizileri kötü zaten.

Hic bir dizi final yapmayi hak etmez aslinda. Onca hafta baglandiktan sonra hele cok koyar adama.

Bu dizinin niye baska bir günde denenmedigini hala aklim almiyor gercekten. Gelsin iste Pazartesiye mesela?
Bunu ben de çok dile getirdim ama Show Tv nasıl bir kafaya sahip bilmiyorum. Yalnız bu dizi Pazartesi güzel kitle edinebilirdi. Hem komedi açığı var hem de daha az rakip var. Bilemiyorum hala sinirliyim bu konuya. Ama finali de zevkle izleyeceğim.

2 reytinglik dizinin devam etmesi zaten imkansızdı. :)

Nerede Benim İçin Üzülme nerede bu dizi. :)