Herşey Sağlık 4.Bölüm-Yeni Bölüm

peki doyuruyormu ? yok diyeceksin sadece içiyorsun eminim birde tadı iğrençtir zaten ne zaman doktorlar bişye faydalı diyorsa bilki tadı tuzu yoktur :)
bol limon sıkıyodum içine bi şekilde içiyordum dıyurmuyodu ama seni baya tıkıyodu e koca bir bardak içince pek yemek yicek yerin kalmıyodu :) 10 kilo vermiştim öyle :)

bol limon sıkıyodum içine bi şekilde içiyordum dıyurmuyodu ama seni baya tıkıyodu e koca bir bardak içince pek yemek yicek yerin kalmıyodu :) 10 kilo vermiştim öyle :)
mesela çayı çok severim bitki çayı tavsiye ederler bitki çayındanda nefret ederim bir allahın kuluda demezki yaw ne bitki çayı, normal bildiğimiz tavşan kanı çay insana sağlık sıhhat verir demezler niye demezler çünkü tadı güzel :)

sigara güzeldir bir allahın kulu doktor demezki bol bol için yarar diye illaki yaramaz diyecek :)
kola içeriz zararlı ee ne içelim ot suyu
bira içeriz zararlı ne içelim meyve suyu tamam meyve suyuda güzel ama içine votka katarsan güzel :)

mesela çayı çok severim bitki çayı tavsiye ederler bitki çayındanda nefret ederim bir allahın kuluda demezki yaw ne bitki çayı, normal bildiğimiz tavşan kanı çay insana sağlık sıhhat verir demezler niye demezler çünkü tadı güzel :)

sigara güzeldir bir allahın kulu doktor demezki bol bol için yarar diye illaki yaramaz diyecek :)
kola içeriz zararlı ee ne içelim ot suyu
bira içeriz zararlı ne içelim meyve suyu tamam meyve suyuda güzel ama içine votka katarsan güzel :)
son zamanlarda normal çayın yararlarındanda bahsetmeye başlamışlardı mesela ili bardak normal çay bi bardak yeşil çaya bedelmiş ama Allahtan şanslıyım hem senin sevdiklerini hemde sevmediklerini seviyorum :) aha haklısın güzel olan herşey ya günah yada kilo aldırıyo :d :d

son zamanlarda normal çayın yararlarındanda bahsetmeye başlamışlardı mesela ili bardak normal çay bi bardak yeşil çaya bedelmiş ama Allahtan şanslıyım hem senin sevdiklerini hemde sevmediklerini seviyorum :) aha haklısın güzel olan herşey ya günah yada kilo aldırıyo :D :D
aha bak o günah kısmını unutmuştum :)

birde ayıp kısmı var :))

dolaylı yönden bağlı ama ayrıca her ayıp günah değildir mesela sigarayı bir büyüğünün yanında içtiğinde ayıp ayıp diyorlar ama bu bi günah değildir :D
mesela ayıp yorgan altında olur derler ama günah değildir değilmi ? :) onun gibi bir ayrım sanırım :)

ilk haftalarda sorun yoktu ama sonlara doğru baktım bende kusma moduna giriyorum bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum :D
ben onun kokusunu duyunca midem direkt böüğürüyor :F bende burnumu tıkardım ama ne fayda kusardım 1 hafta zor içtim sonra zaten diyetşsnle işi pişirdik öyle gitti :)

ben onun kokusunu duyunca midem direkt böüğürüyor :F bende burnumu tıkardım ama ne fayda kusardım 1 hafta zor içtim sonra zaten diyetşsnle işi pişirdik öyle gitti :)
yaa hallettinmi sen bu işi kaç kilo verdin nasıl dayandın ah beee nerde bende o sabır :(

mesela ayıp yorgan altında olur derler ama günah değildir değilmi ? :) onun gibi bir ayrım sanırım :)
yorganın altındaki kişilere göre değişir günah olup olmadığı :D

yaa hallettinmi sen bu işi kaç kilo verdin nasıl dayandın ah beee nerde bende o sabır :(

yorganın altındaki kişilere göre değişir günah olup olmadığı :D
Ben toplamda diyet ve birazcıkda sporun desteğiyle 60 kilo verdim şu 3 haftadırda fitnese başladım gidiyor iyicene kilolar :F