Yılmaz Özdil Hakkında Başlatılan Karalama Kampanyası

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Son günlerde Sabah başta olmak üzere çeşitli medya kuruluşlarının uyguladığı çirkin iftiralardır.

Son düzenleme:
Çok normaldir.Karşıt fikirlerinizi açık açık söylerseniz her zaman sizi karalamak isteyenler olucaktır.Karşılıklı olarak.

Bu arada linç yerine karalama daha doğru olur.

Bence hiç normal değil,sürekli birileri hedef gösterilip yuhalattırıldığı için bize normalmış,sıradanmış gibi geliyor.

Kendini "dindar" kabul edenlerin ve ilan edenlerin ne kadar dinden uzak olduklarını göstermiş kampanyadır.

Bence hiç normal değil,sürekli birileri hedef gösterilip yuhalattırıldığı için bize normalmış,sıradanmış gibi geliyor.

Kendini "dindar" kabul edenlerin ve ilan edenlerin ne kadar dinden uzak olduklarını göstermiş kampanyadır.
Tüm dünyada böyle bu.Biri sana karşıtsa sende ona göre tavır alırsın.Dindarlıkla alakası yok olayın.Kimse Hz.Muhammed(S.A.V) gibi iyi niyetli olamaz.

Tüm dünyada böyle bu.Biri sana karşıtsa sende ona göre tavır alırsın.Dindarlıkla alakası yok olayın.Kimse Hz.Muhammed(S.A.V) gibi iyi niyetli olamaz.

Tavır almak,taraf tutmak başka bir şey.Hakaret,iftira,"sürüngen" demek,işten kovun demek,insanlıktan nasibini almamış demek başka bir şey.Ben Allah'ın doğrudan kişiye saldırıyı,iftirayı(bence kul hakkını)hoş göreceğini pek sanmıyorum.Din konusunda ahkam kesemem ama düşüncem böyle.

Siyasette her yol mübahtır derler ama bu durumun sadece bu dünyada geçerli olduğunu sanıyorum.

Her ay en az 5 Ak Partili Bakan, öne çıkan milletvekili ya da parti yakınları (5 gün boyunca onlarca kez insanlara bilgi veren ve belki de yüzlerce cümle kuran, doğru düzgün uyumadığı için ve o kadar cümle içinde art niyet olmadan gaf yapmış olabilen Taner Yıldız'ın sarf ettiği cümlelerden sadece birisini seçip, onun üzerinden karalama yapılması gibi) hakkında daha ağırları yapılmasına karışın, doğal olarak öteki tarafın da bilinçaltına yerleşmiş 'karalama yapma ihtiyacı' sonucu doğan durumdur.

Ayrıca bu başlık, bu durumu sanki tek tarafa özgü ya da sadece Ak Parti tarafı yapınca suçlu oluyormuşçasına pişkin pişkin konuşan insan müsvettelerinin düşünce biçimidir. Kendileri, kendilerine yukarıdan bakılmayı hak eden tiplerdir. Yanlıştır, ama hak ederler.

Soma'da ölen vatandaşlarımıza ''onlara ölüm müstehaktır'' diyebilecek kadar düşmüş zaten yerlerde olan seviyeyi yok etmiş varlıktır.
Allah bildiği gibi yapsın,Allah ıslah etsin yazık acıyorum sadece
kim bilir kimin uşağıdır israil mi amerika mı

Yılmaz Özdil çok değerli bir yazardır. Yaptığı son konuşmada 'değersiz' biri olarak gösterilmiştir, orası ayrı bir konu. Bendeki değeri değişmedi, hâlâ aynı ve Yılmaz Özdil'i sevenler içinde aynı şeyi düşünüyorum. Yaptığı açıklamaları tam anlamıyla dinlenmediği için ya da muhalif bir yazar olduğu, dolayısıyla anlaşılmak istenmediği için karalama girişimlerinde bulunuluyor. Dolaylı yoldan iktidara göndermede bulundu ama cümlelerde geçen "müstehak" kısmını kaale alanlar, diğer parçaları birleştirme gibi bir duruma girişmeyince, Yılmaz Özdil'e karalamaya devam edildi. Nedense ülke olarak üşengeçlik yaşıyoruz. Üşengeçlik yapılmayıp, dikkate alınarak açıklamalar dinlense, anlaşılmaya çalışılsa, belki de her şey daha bir açığa çıkacak. En azından onu okuyup, sonradan kopanlar için diyorum bunu. Diğerleri ne düşünürse düşünsün, sonuçta muhalif bir yazar. Yılmaz Özdil, yazarlıkta daha başarılı. Televizyonda açıklamalar yapıyor, bir anda anlatmak istediği bambaşka boyuta taşınıyor. Yanlış anlaşılıyor. En azından yazdığında anlatmak istediği o boyutlara ulaşmıyor. Düşüncelerini ayriyetten bir de yazıya aktarmıştı. Orada daha iyi anlaşılıyor. En azından o yazıyı böyle bir boyuta taşıma ihtimâlleri bile yok. Başarılı cümlelerle yine göndermesini yapıyor. Yılmaz Özdil'in takipçileri, Yılmaz Özdil'in böyle bir şey yapmayacağını iyi bilir.

Su katilmamis nefret suclari sol da deger kazaniyor))) yozdilin bu ilk vakasi degil.. Uslusolcularin icindeki nefreti temsil ediyol masallar anlatiyor muridlerine)))

Bence adamın bir suçu yok sonuçta bu bir kitap düşüncelerini özgürce ifade edebilir🙂

@Arslan Bey'in yukarıdaki mesajının kesinlikle okunması gerekir.Yılmaz Özdil'in gaf yapmadığını sadece ironi(TDK: 2. Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme) yaptığını anlamamak mümkün değil,adam zaten neredeyse her yazısını bu şekilde yazıyor.Bile bile çarpıtıp karalamaya çalışmak büyük bir suç.

"İnsan müsvettesi" gibi aleni hakaretleri edenlerin mesaj ayzdığı başlıktır.